Neler Yeni

Vatan bilgisayardan aldığım kulaklığı iade edebilir miyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
umut ulaş aybek
Merhabalar bugün sabah vatan bilgisayar mağazasından kulak üstü kulaklık aldım. Eve getirip dikkatlice kutuyu açtım yırtık falan da yok ancak benim bilgisayarımla uyumlu değil. İade etme hakkım var mı?

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Mağazada iade zorunluluğu yok etmeyebilirler

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Hijyen kapsamında olduğu için almazlar. Yine de şansınızı deneyin.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben baya bir eskiden mp3 çalar almıştım. İade ettim. Ama sadece vatanda geçerli 80tl lik çek verdiler. Bu kadar. Para vermediler yani. Diyelim senin kulaklık 300tl sana 300tl lik vatan çeki verirler diye düşünüyorum.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kulak içinde durum böyle:
Kulak İçi Kulaklık kategorisindeki ürünler 7/11/2013 tarihli ve 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun ilgili maddeleri gereğince düzenlemiş Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliğindeki; sağlık veya hijyen açısından iadesi uygun olmayıp, tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olan mallara ilişkin sözleşmeler kapsamında olduğundan 14 (on dört) günlük Cayma Hakkı kapsamında değildir.

Bu konuda iade edilebileceğine değinilmiş:

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
umut ulaş aybek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben baya bir eskiden mp3 çalar almıştım. İade ettim. Ama sadece vatanda geçerli 80tl lik çek verdiler. Bu kadar. Para vermediler yani. Diyelim senin kulaklık 300tl sana 300tl lik vatan çeki verirler diye düşünüyorum.
Zaten orada 2 kulaklık arasında kalmıştım. Biri Jbl diğeri rampage. Mal gibi Jbl aldım gideyim değiştireyim bari.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kulak içinde durum böyle:
Kulak İçi Kulaklık kategorisindeki ürünler 7/11/2013 tarihli ve 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun ilgili maddeleri gereğince düzenlemiş Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliğindeki; sağlık veya hijyen açısından iadesi uygun olmayıp, tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olan mallara ilişkin sözleşmeler kapsamında olduğundan 14 (on dört) günlük Cayma Hakkı kapsamında değildir.

Bu konuda iade edilebileceğine değinilmiş:
Benimki kulak üstü

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Zaten orada 2 kulaklık arasında kalmıştım. Biri Jbl diğeri rampage. Mal gibi Jbl aldım gideyim değiştireyim bari.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimki kulak üstü
Logitech varsa Logitech al. Rampage çöp

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Hijyen grubuna dahil ediliyor magazalarda o yüzden iade almayacaklardır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
umut ulaş aybek
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,147
Üyeler
162,921