Vatan dan bu sistemi alınır mı?

Reaksiyon skoru
6

Ekler

• PC.webp
    PC.webp
    52.4 KB · Hit: 98
Alınır ama intel bomba gibi işlemci sürecek piyasaya çok zarar ettiler 2-3 yıldır çok ucuza çok güçlü işlemci sürecekler 20bin liraya 9950x3d işlemciden daha üstün daha güçlü işlemci geliyor 192mb ön bellek felan diyorlar 9200 mhz ram cudimm tam destekliyor amd alınmaz daha biter

sistem güzel gözüküyor alınabilir bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınır ama intel bomba gibi işlemci sürecek piyasaya çok zarar ettiler 2-3 yıldır çok ucuza çok güçlü işlemci sürecekler 20bin liraya 9950x3d işlemciden daha üstün daha güçlü işlemci geliyor 192mb ön bellek felan diyorlar 9200 mhz ram cudimm tam destekliyor amd alınmaz daha biter
ne zaman geliyor bilgi var mı yeni işlemciler, AMD tarafında da yenileri gelecek mi aynı zamanda

sistem güzel gözüküyor alınabilir bence

ne zaman geliyor bilgi var mı yeni işlemciler, AMD tarafında da yenileri gelecek mi aynı zamanda
amd 2 yıl daha am5 soket ile devam ederse batacak zarar edecektir. amd yeni bir şey sunmuyor cift ccd işlemci hiç mantıklı değildi sıkıntılı çalışıyor ram sorunları var bellek hataları var, yapay zeka işleme gelir daha bir şey beklemeyin amd am6 soket ile başarılı olabilir intel 10nm takıldığı için öne çıktı şimdi intel 2mm ve 3nm işlemciyle piyasayı alt üst etmeye geliyor yapay zeka işleme modülü vardı çok daha hızlı olacak

zotac iyi diye biliyorum 50 serilerinde soğutma olarak. Ayrıca 9800x3d almak da zorunda değilsin bence. zaten 2-4 K oynayacaksın. 9800x3d de 7800x3d den çok fazla bir performans sunmuyor. x3d teknolojisinin de genelde 1080p de iş gördüğünü düşünürsek 9700x daha iyi bir seçim olur bence. Ufak optimizasyonla performans olarak yaklaşıyor zaten.

sanmıyorum, intel de nvidia gibi desktop yerine AI kısmına odaklanacak bence

zotac iyi diye biliyorum 50 serilerinde soğutma olarak. Ayrıca 9800x3d almak da zorunda değilsin bence. zaten 2-4 K oynayacaksın. 9800x3d de 7800x3d den çok fazla bir performans sunmuyor. x3d teknolojisinin de genelde 1080p de iş gördüğünü düşünürsek 9700x daha iyi bir seçim olur bence. Ufak optimizasyonla performans olarak yaklaşıyor zaten.

sanmıyorum, intel de nvidia gibi desktop yerine AI kısmına odaklanacak bence
peki bu sistem nasıl https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r7-7800x3d-rtx-5070-ti-b650m-1tb-m-2-ssd-32gb-ram.html

5080 ciddi pahalı 5070ti lı bir sistem de tercih edebilirsin.

Ara sıra oyun oynamak için almayı düşünüyorum, sadece bu durum için bu kadar para vermek istemiyorum, ancak piyasaya bakınca daha düşük performanslı bilgisayarların fiyatlarıda almış başını gidiyor. o yüzden kararsız kaldım açıkçası. 3 taksit seçeneği de var.

5080 ciddi pahalı 5070ti lı bir sistem de tercih edebilirsin.
ekran kartı haricindeki diğer parçaların en ucuz fiyatları toplamı 80.000 tl yi buldu. Aslında ekran kartı pahalı olmuş olmuyor gibi geldi bana. hazır sistem olunca tekli fiyatından farklı oluyor sanırsam.

Ara sıra oyun oynamak için almayı düşünüyorum, sadece bu durum için bu kadar para vermek istemiyorum, ancak piyasaya bakınca daha düşük performanslı bilgisayarların fiyatlarıda almış başını gidiyor. o yüzden kararsız kaldım açıkçası. 3 taksit seçeneği de var.

ekran kartı haricindeki diğer parçaların en ucuz fiyatları toplamı 80.000 tl yi buldu. Aslında ekran kartı pahalı olmuş olmuyor gibi geldi bana. hazır sistem olunca tekli fiyatından farklı oluyor sanırsam.
%15 den dolayı kazançlı olmuş alınabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,471
Üyeler
185,270
Son üye
Muhammet Emir Yüksel
Geri