Bu Gece Seçili Ürünlerde %15'e Varan İndirim!
Bu Gece Seçili Ürünlerde %15'e Varan İndirim!
anakartın indirimi güzel sanırım ama dün geceki gibi indirim lazım bize almadığıma pişman oldum birazBu Gece Seçili Ürünlerde %15'e Varan İndirim!
Bu Gece Seçili Ürünlerde %15'e Varan İndirim!www.vatanbilgisayar.com
he gece %15 olmuyor muanakartın indirimi güzel sanırım ama dün geceki gibi indirim lazım bize almadığıma pişman oldum biraz
f/p telefon lazıms24 fe bakıyorum ama hep aynı fiyatlarda geziniyordu, bir de toplama pc lazım
bende bilmiyorum ama bazen böyle denk geliyor demek kihe gece %15 olmuyor mu
neyse ki kasaya sığmıyor yoksa alırım falan şimdi bide kasa almam lazım bi ton masraf
çok gittim geldim bu telefona da emin olamadım, kamerası, performansı nasıldır? üzer mi? hangi banka bonusları belki bende de vardır 16 iyiymiş
HONOR 400ün 12gb modeli de 8gb model ile aynı fiyata geliyor. Ram seçenekleri kısmından seçebilirsin.
2 tane aldım ek kupon ve banka bonusları ile birlikte 16bine geldi.
Cmf phıne 1 en son 10k idi. Nothing phıne 1, turkcell pasajda 10k, premium üyeysen 9kya geliyor. Ayrıca amazon Nothing 2a, 2a plus ve cmfphone1 256gb taksit ile satıyor. Bizim şirkette 3 kişi cmf aldı, biraz inceledim, arayüz acayip akıcı. İphone yanında kağnı gibi kalır. Google pixel ayarında bir arayüzü var.f/p telefon lazıms24 fe bakıyorum ama hep aynı fiyatlarda geziniyordu, bir de toplama pc lazım
hocam ne dersiniz alınır mı yoksa ay içerisinde daha güzel indirim gelir mi özellikle peşin fiyatına 6 taksit falan
pek duymadım açıkcası, performans ve kamerası nasldır acaba bilgin var mı? fiyatları hak ediyor mu?Cmf phıne 1 en son 10k idi. Nothing phıne 1, turkcell pasajda 10k, premium üyeysen 9kya geliyor. Ayrıca amazon Nothing 2a, 2a plus ve cmfphone1 256gb taksit ile satıyor. Bizim şirkette 3 kişi cmf aldı, biraz inceledim, arayüz acayip akıcı. İphone yanında kağnı gibi kalır. Google pixel ayarında bir arayüzü var.