🔥İndirim Vatan Gece İndirimi Tekrardan Başladı!

f/p telefon lazım :D s24 fe bakıyorum ama hep aynı fiyatlarda geziniyordu, bir de toplama pc lazım

1762544558202.webp

bu niye pahalı sanki indirim varmış gibi yapmış piyasa 42k değil mi

HONOR 400ün 12gb modeli de 8gb model ile aynı fiyata geliyor. Ram seçenekleri kısmından seçebilirsin.

2 tane aldım ek kupon ve banka bonusları ile birlikte 16bine geldi.
çok gittim geldim bu telefona da emin olamadım, kamerası, performansı nasıldır? üzer mi? hangi banka bonusları belki bende de vardır 16 iyiymiş

f/p telefon lazım :D s24 fe bakıyorum ama hep aynı fiyatlarda geziniyordu, bir de toplama pc lazım
Cmf phıne 1 en son 10k idi. Nothing phıne 1, turkcell pasajda 10k, premium üyeysen 9kya geliyor. Ayrıca amazon Nothing 2a, 2a plus ve cmfphone1 256gb taksit ile satıyor. Bizim şirkette 3 kişi cmf aldı, biraz inceledim, arayüz acayip akıcı. İphone yanında kağnı gibi kalır. Google pixel ayarında bir arayüzü var.

Cmf phıne 1 en son 10k idi. Nothing phıne 1, turkcell pasajda 10k, premium üyeysen 9kya geliyor. Ayrıca amazon Nothing 2a, 2a plus ve cmfphone1 256gb taksit ile satıyor. Bizim şirkette 3 kişi cmf aldı, biraz inceledim, arayüz acayip akıcı. İphone yanında kağnı gibi kalır. Google pixel ayarında bir arayüzü var.
pek duymadım açıkcası, performans ve kamerası nasldır acaba bilgin var mı? fiyatları hak ediyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,816
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri