Vatan kutusu açılmamış ekran kartını iade almıyor

XPCX

80+
Reaksiyon skoru
93
Yanlış Kategori
Merhaba arkadaşlar az önce ekran kartımı aldığım mağazaya gittim kutusu açılmamış ekran kartını iade almadılar mouse olsaydı iade alırdık diyorlar demek ki fiyatlardan kaynaklı ekran kartı piyasası sürekli değişiyor diye almıyorlar.
Şikayetde açtım desteklerseniz çok mutlu olurum.
Arkadaşlar iade alamayacaklar herhalde satabilirsem böyle satayım almak isteyen bana ulaşabilirse çok mutlu olurum ilana koydum
Arkadaşlar ilana koydum almak isteyenler bana ulaşabilirse çok mutlu olurum.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar az önce ekran kartımı aldığım mağazaya gittim kutusu açılmamış ekran kartını iade almadılar mouse olsaydı iade alırdık diyorlar demek ki fiyatlardan kaynaklı ekran kartı piyasası sürekli değişiyor diye almıyorlar.
Kutu açılmamış nasıl almıyorlar?

Hım alırken satış sözleşmesine baktın mı? (İnternetten aldığını varsayıyorum) Bildiğimiz sözleşme ise zorla hocam olmadı Tüketici Hakem Heyetine yol 😂

Hım alırken satış sözleşmesine baktın mı? (İnternetten aldığını varsayıyorum) Bildiğimiz sözleşme ise zorla hocam olmadı Tüketici Hakem Heyetine yol 😂
Bakmadım hocam mecburen tüketici hakem heyetine vericem direk pazartesi.

Gerçi mağazadan almışsın, elden almada iade geçerli değil fln diyorlardı.

Geri