LegendaryCrazy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 499
Alan olur ama güzel fiyat inersen o da büyük kayıp boşu boşunaAlan olur mu ki sonuçta ben kurumsal bir firma değilim taksit yapamam kimseye.
Alan olur ama güzel fiyat inersen o da büyük kayıp boşu boşunaAlan olur mu ki sonuçta ben kurumsal bir firma değilim taksit yapamam kimseye.
İşte hocam almadılar87k alışveriş yapmışsın tam bi saçmalık nasıl iade almıyorlar
3-5 zarar edersin ama satılır beklersen.Alan olur mu ki sonuçta ben kurumsal bir firma değilim taksit yapamam kimseye.
Nasıl yapabilirim ki zorla ?kardeş zorla geri vericeksin sen müşterisin kral sensin.iade hakkı yokmu 14 gün
Tüketici, yalnızca mesafeli satışlarda (Telefon ve internet üzerinden yapılan satışlar) 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği gereği, hiçbir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin satın almış olduğu ürünü, teslim aldığı tarihten itibaren 14 gün içerisinde, ön bilgilendirme formunda ve sözleşme metninde yazılı olan usule uyarak iade edebilir veya değiştirebilirkardeş zorla geri vericeksin sen müşterisin kral sensin.iade hakkı yokmu 14 gün
bağırcan çağırcan iade alacaklar zabıta çağırcan. iade almadan gitmiyorum diycen. hakkım var kardeşim diycen. senin arkadaşın olsam gelirdim yanınaNasıl yapabilirim ki zorla ?
THH ye ver reis haksızlık vallaİşte hocam almadılarkimsede insiyatif diye bir şey veya en önemlisi kul hakkı önemseme diye bir şey kalmamış küfür yasak forumda olsaydı yazacaktım
![]()
14 gün içerisinde sorgusuz sualsiz iade hakkın var almak zorundalar biraz çirkefleşmek bazen çoğu şeyi çözüyorMerhaba arkadaşlar az önce ekran kartımı aldığım mağazaya gittim kutusu açılmamış ekran kartını iade almadılar mouse olsaydı iade alırdık diyorlar demek ki fiyatlardan kaynaklı ekran kartı piyasası sürekli değişiyor diye almıyorlar.
Eyvallah Allah razı olsun kralbağırcan çağırcan iade alacaklar zabıta çağırcan. iade almadan gitmiyorum diycen. hakkım var kardeşim diycen. senin arkadaşın olsam gelirdim yanına
Açılmamışadamlar kutusu açılmış ekran kartını nasıl alsınlar ? hadi aldılar başkasına nasıl satacaklar ? Sen kutusu açılmış ekran kartını alır mıydın ? ben almazdım şahsen.
Aynen öyle ben yapmadım öyle bir şey pazartesi direk Tüketici hakem heyetine başvurucam14 gün içerisinde sorgusuz sualsiz iade hakkın var almak zorundalar biraz çirkefleşmek bazen çoğu şeyi çözüyor
Kutusunu açmadım kiadamlar kutusu açılmış ekran kartını nasıl alsınlar ? hadi aldılar başkasına nasıl satacaklar ? Sen kutusu açılmış ekran kartını alır mıydın ? ben almazdım şahsen.