Vatan kutusu açılmamış ekran kartını iade almıyor

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
87k alışveriş yapmışsın tam bi saçmalık nasıl iade almıyorlar
İşte hocam almadılar :( kimsede insiyatif diye bir şey veya en önemlisi kul hakkı önemseme diye bir şey kalmamış küfür yasak forumda olsaydı yazacaktım :)

kardeş zorla geri vericeksin sen müşterisin kral sensin.iade hakkı yokmu 14 gün
Tüketici, yalnızca mesafeli satışlarda (Telefon ve internet üzerinden yapılan satışlar) 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği gereği, hiçbir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin satın almış olduğu ürünü, teslim aldığı tarihten itibaren 14 gün içerisinde, ön bilgilendirme formunda ve sözleşme metninde yazılı olan usule uyarak iade edebilir veya değiştirebilir

Vatandan direk kopyaladım, iade hakkı sadece internet alışveriş hocam. Sanki internetten alışveriş yaygınlaşmadan önce atıyorum 20 yıl önce iade edebiliyor muyduk? Kusur yoksa mümkün değil

Merhaba arkadaşlar az önce ekran kartımı aldığım mağazaya gittim kutusu açılmamış ekran kartını iade almadılar mouse olsaydı iade alırdık diyorlar demek ki fiyatlardan kaynaklı ekran kartı piyasası sürekli değişiyor diye almıyorlar.
14 gün içerisinde sorgusuz sualsiz iade hakkın var almak zorundalar biraz çirkefleşmek bazen çoğu şeyi çözüyor

adamlar kutusu açılmış ekran kartını nasıl alsınlar ? hadi aldılar başkasına nasıl satacaklar ? Sen kutusu açılmış ekran kartını alır mıydın ? ben almazdım şahsen.

adamlar kutusu açılmış ekran kartını nasıl alsınlar ? hadi aldılar başkasına nasıl satacaklar ? Sen kutusu açılmış ekran kartını alır mıydın ? ben almazdım şahsen.
Açılmamış

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
14 gün içerisinde sorgusuz sualsiz iade hakkın var almak zorundalar biraz çirkefleşmek bazen çoğu şeyi çözüyor
Aynen öyle ben yapmadım öyle bir şey pazartesi direk Tüketici hakem heyetine başvurucam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kutusunu açmadım ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,276
Üyeler
184,291
Son üye
mdagli
Geri