Neler Yeni

🔥İndirim Vatan PC Seçili OEM %15 İndirim

Yok ya gigabayt önermiyorum ben sıkıntılı
Siz daha iyi bilirsiniz hocam da Aorus serisi alınmaya değmez mi üst segmentlerinde kalite konusunda pek hakim değilim görünüş olarak yorumladım sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka yerden de alabilirim auros falan var ama pahalı değil mi onlar ?
Hocam benim sözümü pek dikkate almayın ben pcb de beyaz olduğu için iyi göründüğünü söyledim kalite konusunda Kürşat hocam daha bilgilidir.

Siz daha iyi bilirsiniz hocam da Aorus serisi alınmaya değmez mi üst segmentlerinde kalite konusunda pek hakim değilim görünüş olarak yorumladım sadece
Uçuk fiyatlar çıkar öyle bütçeye göre değişir uçuk fiyat olacak ise Rog Strix alırdım ben olsam ya da MSI üst seviye kartlar

Hocam benim sözümü pek dikkate almayın ben pcb de beyaz olduğu için iyi göründüğünü söyledim kalite konusunda Kürşat hocam daha bilgilidir.
Zaten gigabyte da bence tek alınabilir auros diğerlerinin ne albenisi var nede kalitesi

Uçuk fiyatlar çıkar öyle bütçeye göre değişir uçuk fiyat olacak ise Rog Strix alırdım ben olsam
Anladım hocam dediğim gibi tr de satışı yokmuş zaten beyaz pcb li kartlarının.

Zaten gigabyte da bence tek alınabilir auros diğerlerinin ne albenisi var nede kalitesi
Zaten herhangi bir chipset in en ucuz anakartlarını üretiyor genelde bütçe ucu ucuna kurtarıyorsa falan tercih edilmeli yoksa alınmaz.

Uçuk fiyatlar çıkar öyle bütçeye göre değişir uçuk fiyat olacak ise Rog Strix alırdım ben olsam ya da MSI üst seviye kartlar
Açıkcası doğru auros rog ile kapışıyor

Anladım hocam dediğim gibi tr de satışı yokmuş zaten beyaz pcb li kartlarının.

Zaten herhangi bir chipset in en ucuz anakartlarını üretiyor genelde bütçe ucu ucuna kurtarıyorsa falan tercih edilmeli yoksa alınmaz.
Ben keyfi beyaz yapmak istiyorum acele etmeden parçaları tamamlayıp en son ekran kartını ayırıp sistemi satıp kartı almak amacım

Açıkcası doğru auros rog ile kapışıyor

Ben keyfi beyaz yapmak istiyorum acele etmeden parçaları tamamlayıp en son ekran kartını ayırıp sistemi satıp kartı almak amacım
Beyaz sistem yapanlar zaten keyfe keder yapıyorlar daha çok çünkü pahalıya geldiği için beyaz sistemlerde de ben cam kasalar tercih ediyorum daha çok ama onların fiyatları epey pahalı bütçe kısıtlı ise normal kasa da yapıyorum elbette sayfam da örnekleri var sistemlerin

Beyaz sistem yapanlar zaten keyfe keder yapıyorlar daha çok çünkü pahalıya geldiği için beyaz sistemlerde de ben cam kasalar tercih ediyorum daha çok ama onların fiyatları epey pahalı bütçe kısıtlı ise normal kasa da yapıyorum elbette sayfam da örnekleri var sistemlerin

Dm den yazdım sana oradan cevap yazarsan sevinirim işlemci var kart için

Hocam size bir şey danışmak istiyorum beyaz sistem yapacağım full beyaz her şeyiyle beyaz bir anakart ve ve işlemci için 20 22k bütçe ayırıyorum intel mi amd mi ne önerirsin ve hangi parçaları almak mantıklıdır ?

al reis buradan başla yapıştır devam et intel sistem daha ucuza geliyor bu rakamlardan işlemci alabilirsen anakartı çok ucuz genelde

kürşat hocam imzamdaki 7600x i 7800x3d ile upgrade edeceğim. Msi b650m mortar wifi de x670e mag gaming serisi ya da b650 mpg carbon serisi ile değiştirmek istiyorum. Ya da direk pce 5 destekli bir anakart ile mi değiştirsem? Önerebileceğin kart var mıdır?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,088,829
Üyeler
173,078
Son üye
isoemre
Geri