Ckribrahim
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 19,357
8500 den almış o zaman. 1500 daha verip x870 alınırdı. 7k dan aldıysa gayet iyi.Kdv siz fiyat dayı. Ekran görüntüsü alıp kırpmış.
8500 den almış o zaman. 1500 daha verip x870 alınırdı. 7k dan aldıysa gayet iyi.Kdv siz fiyat dayı. Ekran görüntüsü alıp kırpmış.
X870e edge ti ile carbon arasında fark yok sayılır. Carbonun beyazı gibi düşün. Asrock yerine kesinlikle tercih edilir.@Ckribrahim @Emuru 9800x3D veya 7800x3d alıcam ancak acelem yok. Tek tek topluyorum parçaları sizce bu fiyatlara almalımıyım daha düşerler mi bu anakartlar. Alıcaksamda bu kartlar arasında kararsız kaldım. Tavsiyesi olan var mı
MSI MPG X870E EDGE TI
ASROCK X870 PRO RS
ASROCK B850 LIVEMIXER
İndirime girerse steelseries nova pro alıcam anakartaki ses kartı çokda önemli değil.
Edge TI beyaz olduğu için hiç araştırmadığım bir kart ama dopdolu tepe bir model olduğu aşikar. Gaming edge daha önce kullanıyordum yine tepeye yakın konumda bir karttı hiç başımı ağrıtmadı, bütçe varsa ve beyaz renk uyuyorsa on numara kart. Kronik bir şeyi var mı bilen arkadaşlar yardımcı olursa daha sağlıklı olur tabi.@Ckribrahim @Emuru 9800x3D veya 7800x3d alıcam ancak acelem yok. Tek tek topluyorum parçaları sizce bu fiyatlara almalımıyım daha düşerler mi bu anakartlar. Alıcaksamda bu kartlar arasında kararsız kaldım. Tavsiyesi olan var mı
MSI MPG X870E EDGE TI
ASROCK X870 PRO RS
ASROCK B850 LIVEMIXER
İndirime girerse steelseries nova pro alıcam anakartaki ses kartı çokda önemli değil.
Aynı ürünleri sepete ekledim kdv siz fiyat. Milleti kekliyor.8500 den almış o zaman. 1500 daha verip x870 alınırdı. 7k dan aldıysa gayet iyi.
Yok bu anakarta giden güç kablosunu argb yapmak içinmerhabalar bir soru soracağım ekran kartımı dikey kullanmak istiyorum sadece bi kablo eksik galiba riser kablo olarak geçiyor o kablo acaba bu kablo mu https://www.vatanbilgisayar.com/ram...wg-argb-power-supply-24pin-uzatici-kablo.html (4080 super için)
ATX yapısı ve dolayısıyla giriş çıkış, daha çok ve soğutuculu m2 ssd yuvası, daha iyi termal, görsellik vb. birçok sebepten bütçe elveriyorsa 1000 küsür eklenip kesinlikle pro rs alınır. Wifi olmadığını hatırlatayım şartsa mecburen b650m gaming plus bu üçü arasından. Kaldı ki benzer fiyatlarda soket olarak çok fark olmasa da sonuçta eski modeli almak istemezdim şahsen. İkinci elde satarken de dezavantaj olur.5-7 arası anakart bakıyorum sizce bunlardan hangisi daha fp olur ?
ASROCK B850 PRO RS AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASROCK B850 PRO RS AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
ASROCK B850M PRO RS AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASROCK B850M PRO RS AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
MSI B650M GAMING PLUS WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 7200MHz (OC) RGB M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI B650M GAMING PLUS WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 7200MHz (OC) RGB M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
PRO RS al geç hocam, yukarıdaki mesajlar da diğer x870 anakartlar ile karşılaştırmasını attım.@Ckribrahim @Emuru 9800x3D veya 7800x3d alıcam ancak acelem yok. Tek tek topluyorum parçaları sizce bu fiyatlara almalımıyım daha düşerler mi bu anakartlar. Alıcaksamda bu kartlar arasında kararsız kaldım. Tavsiyesi olan var mı
MSI MPG X870E EDGE TI
ASROCK X870 PRO RS
ASROCK B850 LIVEMIXER
teşekkür ederimYok bu anakarta giden güç kablosunu argb yapmak için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ATX yapısı ve dolayısıyla giriş çıkış, daha çok ve soğutuculu m2 ssd yuvası, daha iyi termal, görsellik vb. birçok sebepten bütçe elveriyorsa 1000 küsür eklenip kesinlikle pro rs alınır. Wifi olmadığını hatırlatayım şartsa mecburen b650m gaming plus bu üçü arasından. Kaldı ki benzer fiyatlarda soket olarak çok fark olmasa da sonuçta eski modeli almak istemezdim şahsen. İkinci elde satarken de dezavantaj olur.
B650 parasına B850 alınır.Bu alınır mı sizce?
ASROCK B850M PRO RS AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASROCK B850M PRO RS AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com