🔥İndirim Vatan-Seçili Bilgisayar Parçalarında %15 İndirim 26 Şubat -2 Mart

@Ckribrahim @Emuru 9800x3D veya 7800x3d alıcam ancak acelem yok. Tek tek topluyorum parçaları sizce bu fiyatlara almalımıyım daha düşerler mi bu anakartlar. Alıcaksamda bu kartlar arasında kararsız kaldım. Tavsiyesi olan var mı

MSI MPG X870E EDGE TI​

ASROCK X870 PRO RS​

ASROCK B850 LIVEMIXER​

İndirime girerse steelseries nova pro alıcam anakartaki ses kartı çokda önemli değil.

@Ckribrahim @Emuru 9800x3D veya 7800x3d alıcam ancak acelem yok. Tek tek topluyorum parçaları sizce bu fiyatlara almalımıyım daha düşerler mi bu anakartlar. Alıcaksamda bu kartlar arasında kararsız kaldım. Tavsiyesi olan var mı

MSI MPG X870E EDGE TI​

ASROCK X870 PRO RS​

ASROCK B850 LIVEMIXER​

İndirime girerse steelseries nova pro alıcam anakartaki ses kartı çokda önemli değil.
X870e edge ti ile carbon arasında fark yok sayılır. Carbonun beyazı gibi düşün. Asrock yerine kesinlikle tercih edilir.

Son düzenleme:

MSI MPG X870E EDGE TI​

ASROCK X870 PRO RS​

ASROCK B850 LIVEMIXER​

Edge TI beyaz olduğu için hiç araştırmadığım bir kart ama dopdolu tepe bir model olduğu aşikar. Gaming edge daha önce kullanıyordum yine tepeye yakın konumda bir karttı hiç başımı ağrıtmadı, bütçe varsa ve beyaz renk uyuyorsa on numara kart. Kronik bir şeyi var mı bilen arkadaşlar yardımcı olursa daha sağlıklı olur tabi.
Pro RS Asrockun soketteki giriş seviye kartları ama şimdiye kadarki her modelde f/p olarak önerilen bir kart. Livemixer önceki modele göre daha sıkıcı/düz bir model.

Özetle bu kartların tamamı bütün işlemcilerin altından rahatlıkla kalkar (hepsi 14+2+1) bu tarafta bir sorun yok. Hepsi wifi 7, msi kapsama alanı anten yapısı sebebiyle daha geniş muhtemelen. Sıcaklık değerleri de hepsinde gayet iyi. Geriye tasarım ve giriş çıkış portlarına göre karar vermek kalıyor. MSI'da 3 type c var örneğin, diğerlerinde 2 olması lazım. Ufak tefek farklar olacaktır, örneğin B850de USB 4 yok. Bunlar mühim değilse hoşuna giden uygun fiyatlısını al geç hepsi gayet iyi kart.

5-7 arası anakart bakıyorum sizce bunlardan hangisi daha fp olur ?

merhabalar bir soru soracağım ekran kartımı dikey kullanmak istiyorum sadece bi kablo eksik galiba riser kablo olarak geçiyor o kablo acaba bu kablo mu https://www.vatanbilgisayar.com/ram...wg-argb-power-supply-24pin-uzatici-kablo.html (4080 super için)
Yok bu anakarta giden güç kablosunu argb yapmak için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5-7 arası anakart bakıyorum sizce bunlardan hangisi daha fp olur ?
ATX yapısı ve dolayısıyla giriş çıkış, daha çok ve soğutuculu m2 ssd yuvası, daha iyi termal, görsellik vb. birçok sebepten bütçe elveriyorsa 1000 küsür eklenip kesinlikle pro rs alınır. Wifi olmadığını hatırlatayım şartsa mecburen b650m gaming plus bu üçü arasından. Kaldı ki benzer fiyatlarda soket olarak çok fark olmasa da sonuçta eski modeli almak istemezdim şahsen. İkinci elde satarken de dezavantaj olur.

Son düzenleme:

MSI MPG X870E EDGE TI​

ASROCK X870 PRO RS​

ASROCK B850 LIVEMIXER​

PRO RS al geç hocam, yukarıdaki mesajlar da diğer x870 anakartlar ile karşılaştırmasını attım.

Yok bu anakarta giden güç kablosunu argb yapmak için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ATX yapısı ve dolayısıyla giriş çıkış, daha çok ve soğutuculu m2 ssd yuvası, daha iyi termal, görsellik vb. birçok sebepten bütçe elveriyorsa 1000 küsür eklenip kesinlikle pro rs alınır. Wifi olmadığını hatırlatayım şartsa mecburen b650m gaming plus bu üçü arasından. Kaldı ki benzer fiyatlarda soket olarak çok fark olmasa da sonuçta eski modeli almak istemezdim şahsen. İkinci elde satarken de dezavantaj olur.
teşekkür ederim

Geri