Bu Gece Seçili Ürünlerde %20'ye Varan İndirim!
Pek düzgün bir şey var mı göremedim ama ihtiyaci olan incelesin.
Bu Gece Seçili Ürünlerde %20'ye Varan İndirim!www.vatanbilgisayar.com
Pek düzgün bir şey var mı göremedim ama ihtiyaci olan incelesin.
Vatan mı kapanacak? Güldürme adamıVatan, Teknosa falan nası hala kapanmıyor diyoruz ya, işte bu fiyatlara bu laptopları satabildikleri için sanırım.
Mağazalar dolup taşıyor valla. Geçen bir konuşma duydum biri adını vermeyeceğim bir firmanın fiziksel mağazasından Laptop alıyordu, temsilci Ryzen 5 telefon işlemcisi sana i3 verelim bu gerçek bilgisayar işlemcisi daha güçlü dedi daha pahalıya i3 sattı adama…Vatan mı kapanacak? Güldürme adamı
Aynısını mediamarkt bana yapmaya çalıştı yani az anlamazsak inanacaz ikna yetenekleri iyiMağazalar dolup taşıyor valla. Geçen bir konuşma duydum biri adını vermeyeceğim bir firmanın fiziksel mağazasından Laptop alıyordu, temsilci Ryzen 5 telefon işlemcisi sana i3 verelim bu gerçek bilgisayar işlemcisi daha güçlü dedi daha pahalıya i3 sattı adama…
Ama öyle bir anlatıyor ki ben bile duyunca ikna oldum yani![]()
Aslında burada olay vatandaşta. 1-2 aylık maaşınla bilgisayar/telefon alıp adam akıllı araştırma yapmak bu kadar zor değil. Youtube’a gir yaz illa çıkar ürünlerin incelemesi. Hiçbi şey bilmiyorsan chatgpt’ye sor, aşağı yukarı bi fikir verecektir.Mağazası olan tüm büyük markalarda var, en çok da teknosada. 15 küsür yıl önce teknosada çalışırken duyduğum yalanların, iğrençliklerin haddi hesabı yok, şuanı tahmin bile edemiyorum. Ürün satılsın da nasıl satılırsa satılsın, satan komisyonunu alıyordu ürün iade bile olsa, o yüzden çok iğrenç yalanlar atılıyor. Geleneksel tüketicinin canına okuyorlar. O i3 bilgisayarı satan arkadaş %99.9 diğer arkadaşlarına bu salağa bunu böyle nasıl sapladım diye de iğrenç ötesi konuşmalar yapıyor kimsenin şüphesi olmasın.