Merhaba yaşadığım mağduriyeti sizle paylaşmak istiyorum ki başkalarının da başına gelmesin. Vatandan 2023 kasım ayında aldığım steelseries aerox 5 destiny edition wireless farem şarjı eskisi kadar iyi gitmediği için garantiye gönderdim ve iade değişim kararı çıktı. Ürünü yenisini almak için mağazaya gittim beni müşteri hizmetlerine yönlendirdiler. Bana bir kağıt imzalattırdılar ve bununla gidip aynı ürünü alabilirsin dediler. Ben sınırlı üretim olduğunu bildiğimden zaten aynısının olmayacağını biliyordum ve gidip düz olanının aldım ve kasaya gittim. Kasadaki bayan bana bu ürünün aynı olmadığını ve 3 bin şira fiyat farkı çıktığını söyledi. Ben durumu izah etmeye çalıştım ama hiç bir şekilde anlamadılar. Bende konuyu tüketici hakem heyetine götürdüm. Kesin olarak haklı olduğumu biliyordum ve daha önce bunun gibi 2 3 ayrı başvurumu kazanmıştım ama bilin bakalım ne oldu. Karar vermeye yer olmadığına karar vermişler nedeni ise ben zaten ürünü kendi rızam ile iade etmişim. İmzaladığım kağıt bir iade karşılığı verilen bir kuponmuş. Aynı renkten ürün olsa herhangi bir problem olmayacak ama işte bunlar koca şirket biz müşterilerimizi daha iyi nasıl soyarız diye oturup kafa patlatmışlar. Ben zavallı tek tüketici ne yapacaksam. Türkiye'de tüketici tamamen tek başına. Bir sıkıntısı olduğu zaman aylarca karar verilecek de hakkımı alacağım diye uğraşıyor parasıyla rezil oluyor. Bir defa daha bana neden yerli mağazalardan ve fiziki mağazalardan alışveriş yapılmayacağını hatırlatmış oldu bu olay. Bir daha da vatanı herhangi bir şekilde tercih etmeme artık bu son oldu.