🔥İndirim VATANBİLGİSAYAR İNDİRİM KODU

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Vram artışı hafife alınacak bir şey değil hocam. Mfg ve dlss ile bu kartlar 12-16gb üstü veriyi fazlasıyla işleyebilecek seviyede oluyor. Güç artışı ise oc gibi bi fark olur
1.5 seneye de 2nm gaa yeni fabrikasyon çipler çıkacak bekle bekle her nesil daha iyisi gelir sonuçta bununda ilk başlarda fiyat yüksek olacak 3-4 ay stokların dolmasını bekleyene kadar yine bir zaman geçecek kısır döngü :D

1.5 seneye de 2nm gaa yeni fabrikasyon çipler çıkacak bekle bekle her nesil daha iyisi gelir sonuçta bununda ilk başlarda fiyat yüksek olacak 3-4 ay stokların dolmasını bekleyene kadar yine bir zaman geçecek kısır döngü :D
Hocam bundan sonraki kısır döngü güç üzerine olacak fakat şu an vram sıkıntısı var ve bu 5070-5080 için ciddi bir problem. Karttan tam verim almanızı engelliyor. Kartın tam gücünü kullanamıyorsunuz.

bende 5070ti var 16gb gayet yeterli bence fazlasına gerek olduğunu düşünmüyorum da kişisel tercih ben 34k ya aldım 4k da yetmeyebilir ama evet
4k da dlss perfomrans zaten görüntü güzel şimdi bellek optimizasyonu da yaptılar bence yeterli gibi. Sende vatandan yeni mi aldın daha önce mi almıştın?

Hocam bundan sonraki kısır döngü güç üzerine olacak fakat şu an vram sıkıntısı var ve bu 5070-5080 için ciddi bir problem. Karttan tam verim almanızı engelliyor. Kartın tam gücünü kullanamıyorsunuz.
bence güç değil belki AI da dlss iyileştirmesine olur zaten gittikçe daha az güç artışı alıyoruz 5090 hariç o da 5080 in 2x boyutu zaten.

bence güç değil belki AI da dlss iyileştirmesine olur zaten gittikçe daha az güç artışı alıyoruz 5090 hariç o da 5080 in 2x boyutu zaten.
Ai gelişmesinde 5000 serisi falanda güncellemeyi alır çok yüksek ihtimal. Ai tarafında çok bi değişiklik beklemiyorum ama önemli bi güç artışı olur.

alınan urunler kargoya verilen oldu mu ? benım 9060 verilmemis görünüyorda

sapphire pulse rx 9070 çektik bakalım 22 bucuğa.. soğutması felan güzel diyolarda inşallah pişman olmayız bakalım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri