❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR İNDİRİM KODU

Farklı maillerden 3 parça ürün aldım da 1i teslim edildi diğerleri kargoya teslim bekliyor görünüyor bu durumla karşılaşan var mı başka
Aynı durum değil ama ben 4K civarına anakart aldım benimki de hala teslim bekliyor

Bir sürü sahibinden satmaya çalışan arkadaş var nasıl kâr ediyorlar anlamıyorum . Vatan fiyatının %20 altına aldılar. Vatan he en ucuz fiyatın değil 20.000₺ rx 9060 xt saphhire + flan geziyor. Bide herhalde bilmeyrni sömürüyorlar geçen bi arkadaş rtx 4070 ti almış 25.000₺ ye 2.el. Ilanda yalan başlık bile var gtx 1660 super rtx 3060 ile denkmiş flan.

Bir sürü sahibinden satmaya çalışan arkadaş var nasıl kâr ediyorlar anlamıyorum . Vatan fiyatının %20 altına aldılar. Vatan he en ucuz fiyatın değil 20.000₺ rx 9060 xt saphhire + flan geziyor. Bide herhalde bilmeyrni sömürüyorlar geçen bi arkadaş rtx 4070 ti almış 25.000₺ ye 2.el. Ilanda yalan başlık bile var gtx 1660 super rtx 3060 ile denkmiş flan.
Kesinlikle hocam ben tek tek yorumlara yazıyorum söylüyorum alan en azından okur görür diye 9060 nitro aldım 17k ya millet pulse 19 20yenkoymus ben bir de 3 taksit yaptırdım en azından bu bir de peşin istiyor fatura garanti başkasının üstüne olacak şaka gibi piyasanın 2k altına satıyorum diyor bir de 3070 bakayım dedim ikinci el 22k yazmış soru cevapta da terslemis milleti pazarlık yok diye

Bende ilk hafta farklı model almıştım ikinci hafta istediğim modeli yakaladım sahibindene koydum ama 500lira kâr bırakacak şekilde koydum 5 gün durdu satılmayınca bende iade ettim. Benim ürünüm orda dururken millet daha alt modeli çok daha pahalıya koymaya utanmadı

Elimde asrock steel legends var. Kapalı kutu. Beyaz modellerle takas etmek istiyorum isteyen olursa ulaşabilir.

arkadaşlar shappire 9070xt nitroplus alan varmı ?
aldım da testlerde felan sıkıntı yok. dyinglight2 girdiğimde ötmeye başlıyor. ne yapayım ? iade mi edeyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,352
Üyeler
184,301
Son üye
raltin
Geri