Vatanbilgisayar pc si geldi

Reaksiyon skoru
32
Beyler 9binlik vatan pc si geldi sonunda sorum şu. PC yi elektriğe bağlayıp biosdan ilk önce neleri halletmemiz gerekiyor ? Yazılımsal donanımsal olarak ne yapmam gerek bir yardımcı olabilir misiniz ?

ram mhz 2133 mu ne olarak geliyor onu ayarla h610m b nin biosunu güncelle eski biosla geliyor

Benim daha hazırlanıyor görünüyor en son bana gelecek galiba
Post automatically merged:

Ekran kartı takılı mı geldi

+1
Benim daha hazırlanıyor görünüyor en son bana gelecek galiba

Ekran kartı takılı mı geldi
evet benimde ekran kartı takılı geldi garip bir şekilde neden böyle göndermişler anlamadım. Normalde kutuda göndermeleri gerekmiyor muydu ?

Beyler 9binlik vatan pc si geldi sonunda sorum şu. PC yi elektriğe bağlayıp biosdan ilk önce neleri halletmemiz gerekiyor ? Yazılımsal donanımsal olarak ne yapmam gerek bir yardımcı olabilir misiniz ?
Hayırlı olsun. biosu güncelle ve sürücülerini güncelle.

Hayırlı olsun. biosu güncelle ve sürücülerini güncelle.
hocam link atar mısınız ben bulamadım da birde tam böyle güzel örnekleyen youtube linki varsa atabilir misiniz ?

+1

evet benimde ekran kartı takılı geldi garip bir şekilde neden böyle göndermişler anlamadım. Normalde kutuda göndermeleri gerekmiyor muydu ?
Evet de işte vatanın iş bilmezliğinden böyle oldu

eski biosu format atmadan güncelleyebiliyor muyuz ?
Güncellersin

hocam link atar mısınız ben bulamadım da birde tam böyle güzel örnekleyen youtube linki varsa atabilir misiniz ?
https://tw.msi.com/Motherboard/H610M-BOMBER-DDR4/support Buradan driverlarını indirebilirsin. Bios için de MSI H610 bios update yaz zaten genel olarak arayüzler aynı

Geri