Neler Yeni

Vatandan Aldığım Sistem İnternete Bağlanmıyor

qphera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berke Can turan
arkadaşlar geçenki i312100f tez 2060 sistemden aldım bütün montajladık da format attıktan sonra internet bağlanmıyor kabloyla internet gelmiyor bir de dxdiagdan bakıyorum ekran kartı görünmüyor yardım edebilecek var mı

EnginHoca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Engin KOÇAK
İnternet için başka bir bilgisayardan anakartın ethernet driverini usbye atıp pcye kurarsan bağlanabilirsin

ucanzebra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
MT
formattan sonra internet driverini kurmalısın yoksa görmez.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Sürücüleri kurman gerekiyor.

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
İnternet sorununu halledebilmek için chipset ve lan driverını anakart sitesinden indirmek gerekli, diger paylaşılan sürücüleri sonradan da halledersin. Lanı kurmak çözmezse chipset driverı kurulmalı.
Sonra Ekran kartı gözükmüyorsa ya manuel olarak Nvidia sitesinden veya Nvidia experience üzerinden indirebilirsin. Tabi Windows güncelleştirmesi yaparsanda kendi yükleyecektir.
Yeni alındığı için aklınızdan çıkmış olabilir biosa girip xmp açın bu sayede ramleriniz 2133mhz yerine 2666 mhzde çalışır. Kısaca performans artışı yaşarsınız.

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze
arkadaşlar geçenki i312100f tez 2060 sistemden aldım bütün montajladık da format attıktan sonra internet bağlanmıyor kabloyla internet gelmiyor bir de dxdiagdan bakıyorum ekran kartı görünmüyor yardım edebilecek var mı
Telefonu şarj kablosuyla kasaya bağla sonra telefon ayarından bağlantılar-mobil erisim noktasi - usb ile baglani ac sonra pcye kendi internetin baglancak googleye gir anakartinin ismini yaz çıkana tıkla sürücüler ve araçlara gir ve LAN driver'ını indir.

qphera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berke Can turan
Çok sağol dostum
Bu sayfadan LAN sürücüsünü telefonuna indir kablo ile pcye at pcden dosyadaki exe yi çalıştır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefonu şarj kablosuyla kasaya bağla sonra telefon ayarından bağlantılar-mobil erisim noktasi - usb ile baglani ac sonra pcye kendi internetin baglancak googleye gir anakartinin ismini yaz çıkana tıkla sürücüler ve araçlara gir ve LAN driver'ını indir.
Teşekkürler dostum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Windows 10 kurduysan bu hatayı alırsin sanırım bu anakartin Windows 10 tarafında sürücü sıkıntısı var w11 ile sorunsuz kullanabilirsin

Top Bottom