arkadaşlar geçenki i312100f tez 2060 sistemden aldım bütün montajladık da format attıktan sonra internet bağlanmıyor kabloyla internet gelmiyor bir de dxdiagdan bakıyorum ekran kartı görünmüyor yardım edebilecek var mı
Çok sağol hocamİnternet için başka bir bilgisayardan anakartın ethernet driverini usbye atıp pcye kurarsan bağlanabilirsin
Çok sağol hocamformattan sonra internet driverini kurmalısın yoksa görmez.
Tamam hocam teşekkürlerSürücüleri kurman gerekiyor.
Telefonu şarj kablosuyla kasaya bağla sonra telefon ayarından bağlantılar-mobil erisim noktasi - usb ile baglani ac sonra pcye kendi internetin baglancak googleye gir anakartinin ismini yaz çıkana tıkla sürücüler ve araçlara gir ve LAN driver'ını indir.arkadaşlar geçenki i312100f tez 2060 sistemden aldım bütün montajladık da format attıktan sonra internet bağlanmıyor kabloyla internet gelmiyor bir de dxdiagdan bakıyorum ekran kartı görünmüyor yardım edebilecek var mı
Bu sayfadan LAN sürücüsünü telefonuna indir kablo ile pcye at pcden dosyadaki exe yi çalıştır
Teşekkürler dostumTelefonu şarj kablosuyla kasaya bağla sonra telefon ayarından bağlantılar-mobil erisim noktasi - usb ile baglani ac sonra pcye kendi internetin baglancak googleye gir anakartinin ismini yaz çıkana tıkla sürücüler ve araçlara gir ve LAN driver'ını indir.
Windows 10 kurduysan bu hatayı alırsin sanırım bu anakartin Windows 10 tarafında sürücü sıkıntısı var w11 ile sorunsuz kullanabilirsin