Vatandan bilgisayar alınır mı??

Ben daha dün 28bine 5060 lı 32gb ramli sistem aldım bugün kurulunca gidip alacağız bence güvenilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben dün aldım hocam vatanda 25k ya 16gb 500gb falan satılıyor ben 28k ya aldım 1 yıl Anakart garantili ve 32gb ram ile

Hocam bu sistemi görmüşdüm ancak gskills ram ile m2yi yükseltince fiyat 27.5 a vuruyor onun yanı sırada fazeon marka psu ne kadar iyidir onuda düşünüyorum o yüzdende kararsız kaldım ikisi arasında

Hocam bu sistemi görmüşdüm ancak gskills ram ile m2yi yükseltince fiyat 27.5 a vuruyor onun yanı sırada fazeon marka psu ne kadar iyidir onuda düşünüyorum o yüzdende kararsız kaldım ikisi arasında
Hocam 16gb ram neyinize yetmiyor.500gb ssd bence yeterli yani sonuçta 7600dan kat kat daha güçlü bir sistem i5 12400f falan

Benim attığım sistem nasıl hocam? Bence iyi
Fiyat güzel fakat h610m gibi bir anakart 5060 a yakışmaz. İleriye dönük olma açısından ram 8x2 değil 16x1 yapılmalı. İleride bütçe olursa 32gb yapmak daha kolay olur.

Yaptım zaten sizede söyledim siz biraz yanlış anladınız ben size gskills ram ile kioxia ssdyi seçtim dedim gidipde 32 gb gskilss yaptım demedim
25,900 gibi bir fiyat oluyor hocam. Yani bence yeterli. İleride bende zaten Anakart değişmeyi düşünüyorum bi 2-3 aya sağlam bir Anakart alacağım.

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5500-rx-7600-a520m-r-500gb-m-2-ssd-16gb-ram.html işlemciyi ryzen 5 5600 m2 ssdyi de kioxia 1 tb yükseltip almayı düşünüyorum alınır mı? sizce?
3 bin daha koy bunu al arada çok fark var. Zaten o yükseltmeler fiyatı arttırıyordur aradaki fark 3 binden azdır o haliyle.

Fiyat güzel fakat h610m gibi bir anakart 5060 a yakışmaz. İleriye dönük olma açısından ram 8x2 değil 16x1 yapılmalı. İleride bütçe olursa 32gb yapmak daha kolay olur.
Hocam onu geçtim bu sistemde kullanılan fazeon marka kasa ve psu bana hiç güven vermiyor yanlışmı düşünüyorum

Hocam onu geçtim bu sistemde kullanılan fazeon marka kasa ve psu bana hiç güven vermiyor yanlışmı düşünüyorum
Kasa önemli değil fanı üflese yeter. Fakat psu dikkat edilmesi gereken bir parça. Bilindik bir marka tercih edin, şakaya gelmez patlar elinizde sistem de çöp olur.

Kasa önemli değil fanı üflese yeter. Fakat psu dikkat edilmesi gereken bir parça. Bilindik bir marka tercih edin, şakaya gelmez patlar elinizde sistem de çöp olur.
O zaman alınmaz hocam biraz araştırma yaptım fazeon markası alınabilecek seviyede değil

Yüksek ihtimalle attığım sistemi alıyorum yardım eden herkesede teşekkür ederim

Geri