Çözüldü✓ Vatandan PC alıcam ama

Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda PC almayı planlıyorum fakat F/p sistemler için zamanım olamıyor bilgisayarı babam alacağı için çıktığı gibi alamıyoruz bunun yüzünden 3.olasılık olarak Vatan'a gitmeyi düşünüyorum fakat daha önce Vatan'a hiç gitmedim bunun yüzünden kafamda sürekli şu soru beliriyor "Vatan'a gitsem PC toplasam PC yi olduğu fiyatamı satarlar yoksa üstüne para koyarlarmı, para koysalar bile bu miktar nasıl olur acaba" daha önce vatandan PC toplayıp aldıktan sonra araştırıp bakan varmı internetten kısa bir araştırma yaptım fakat cevap bulamadım.
( Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler)

Piyasada 12K ise daha kalitesiz parçalarla 18-20Kya Vatandan alabilirsin

Kazık Bölge.

Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda PC almayı planlıyorum fakat F/p sistemler için zamanım olamıyor bilgisayarı babam alacağı için çıktığı gibi alamıyoruz bunun yüzünden 3.olasılık olarak Vatan'a gitmeyi düşünüyorum fakat daha önce Vatan'a hiç gitmedim bunun yüzünden kafamda sürekli şu soru beliriyor "Vatan'a gitsem PC toplasam PC yi olduğu fiyatamı satarlar yoksa üstüne para koyarlarmı, para koysalar bile bu miktar nasıl olur acaba" daha önce vatandan PC toplayıp aldıktan sonra araştırıp bakan varmı internetten kısa bir araştırma yaptım fakat cevap bulamadım.
neden spesifik olarak vatan? internetten vatanda bulabileceğiniz sistemlerden çok ama çok daha iyi sistemler bulabilirsiniz.

Vatan tata tatan . Kardeşim vatanı boşver yanından geçme bile . Taner hocam ve Abdullah hocam siatem yapıyorlar hemde en kralını ya onu alacaksın ya da çok kazıklanmak istiyorsan vatana gideceksin

neden spesifik olarak vatan? internetten vatanda bulabileceğiniz sistemlerden çok ama çok daha iyi sistemler bulabilirsiniz.
1. Abdullah abi ve diğer YouTube sistemleri
2.bahsettiğin siteler (ince, game garaj,gaminggentr, vb)
3.vatan
Sadece bazı abilerim alacaksan bizide çağır sana yardım ederiz diyor vatan,vatan,vatan diye öğrenmek istedim fiyatlarıki sağolsunlar attığım gibi yorum yazdılar

Yerinde olsam bulaşmam vatan computer e

Geri