arkadaşlar yoğunluktan dolayı siparişlerim kısmında gözükmüyormuş faturanız kesilip mail gelmişse zaten olmuştur hazırlanıyor olarak gözüküyor dedi bana onaylandı falan gördüyseniz zaten bilinki sistem hazırlanıyor
Ben foruma ilana koydum hocam tok satıcıyımÇok ciddi isen guruba özel olduğun için 9900 e verebilirim
Maşallah tok satıcıBen foruma ilana koydum hocam tok satıcıyım
Vergi indirimi hikayeBirde yarın sağlam bir şekilde vergi indirimi felan gelirse bak o zaman sen.
Ayrıca herkes yarını beklerken vatan PC güzel bir misilleme yaptı. Rekabet her zaman iyidir.
hesaplamadım sistemi ben tek tek hesapladım hocam ona göre koydum dediğim gibi fake atabilir piyasa ben kendimi koruyorum artık bir kaç kez fake yedim zar zor pc aldım sonraMaşallah tok satıcı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vergi indirimi hikaye
Tek tek toplama yapıp bakma öyle muadil sistemler ile karşılaştır ve yeni çıkacak olanlar ile 11_12 k yazdıysan fazla olur ohesaplamadım sistemi ben tek tek hesapladım hocam ona göre koydum dediğim gibi fake atabilir piyasa ben kendimi koruyorum artık bir kaç kez fake yedim zar zor pc aldım sonra
Mail geliyorSiparişin onaylandığını nasıl anlıyorsunuz
Seni montajdan önce aradılar mı direkt mail mi geldiMail geliyor
Ben ilk hazır alanlardanim paylaşım yapmadan aldım paylaştımSeni montajdan önce aradılar mı direkt mail mi geldi
Mail geldi onaylandı şuan montajı yapılıyorSeni montajdan önce aradılar mı direkt mail mi geldi
Anladım eyvallahBen ilk hazır alanlardanim paylaşım yapmadan aldım paylaştım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mail geldi onaylandı şuan montajı yapılıyor