Neler Yeni

VDLS altyapıda Adsl2 modem

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Aydın Kılıç
Selamun aleyküm cümleden ben türknet kullanıcısıyım ve yeni geçtim 1 ay oldu olmadı altyapım tanımlanmadığından telefon hattı üzerinden internet alıyorum ama çok çok yavaş ve evimin karşısına beyaz büyük bir kutu bağlandı türknetle iletişime geçtim bana türktelekomu yönlerdirdi ama gelen olmadı falan neyse şuan vdsl alt yapıya geçmek için vdsl modem lazım diyorlar adsl 2 kullansam internet olurmu hız çok mu düşer?

Venom35

80+ Bronze
Selamun aleyküm cümleden ben türknet kullanıcısıyım ve yeni geçtim 1 ay oldu olmadı altyapım tanımlanmadığından telefon hattı üzerinden internet alıyorum ama çok çok yavaş ve evimin karşısına beyaz büyük bir kutu bağlandı türknetle iletişime geçtim bana türktelekomu yönlerdirdi ama gelen olmadı falan neyse şuan vdsl alt yapıya geçmek için vdsl modem lazım diyorlar adsl 2 kullansam internet olurmu hız çok mu düşer?
internete bağlanamassınız adsl 2 modem kullanırsanız bizzat dfenedim olmuyor her türlü vdsl modem almak zorundasınız

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Örnek üzerinden anlatacağım,
VDSL altyapınız size 100 mbps indirme hızı sağlarken eğer ADSL bir model kullanırsanız maksimum desteklediği hız ne ise modeminizin onu alacaksınız. Yani sizin kullanacağınız hızın üst limitini altyapınız değil modeminiz kısıtlamış olacak. VDSL modem almanızı tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
Bütçe kısıtlıysa 2. el vdsl 2 destekleyen modem alabilirsiniz, vdsl internet hızı (100mbs) varken kalkıp adsl 2 modem (24mbs) almak mantıksız olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Aydın Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani internet olur diyorsunuz değil mi (cevap için teşekkürler )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,598
Üyeler
164,704
Son üye
gasdasassa
Top Bottom