JumboG4rid3s
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,245
yaşının 14-15 olması ile alakası yok bu arada.Benim ne yazdığıma karıșabileceğini nerden çıkardın yaș kaç 14 15 felan mı
yaşının 14-15 olması ile alakası yok bu arada.Benim ne yazdığıma karıșabileceğini nerden çıkardın yaș kaç 14 15 felan mı
Kusura bakma kardes seni rahatsız ettiysek. Hoșuna gitmiyorsa yazdıklarım raporlarsın olur biter. Ha yazdığım șey birtek seni rahatsız ediyor orası ayrı konu. Boș dediğin insan büyük ihtimalle senden daha büyük daha saygılı olmayı ve bașka insanların fikirlerine saygı duymayı öğren ondan sonra gel.Yaş farketmez buralarda. Önemli olan olgunluğun. sende o eksik gibi.
Yazdığın mesajlardan belli. attığın randomdan bile belli oluyor nasıl bir insan olduğun.
Senin gibi boş insanlarla boş yere vakit geçiremem.
İyi forumlar.
Bașımıza avukat kesildi arkadașyaşının 14-15 olması ile alakası yok bu arada.
sadece rahatsız oldum bana buda diye seslenmezsen sevinirim.Kusura bakma kardes seni rahatsız ettiysek. Hoșuna gitmiyorsa yazdıklarım raporlarsın olur biter. Ha yazdığım șey birtek seni rahatsız ediyor orası ayrı konu. Boș dediğin insan büyük ihtimalle senden daha büyük daha saygılı olmayı ve bașka insanların fikirlerine saygı duymayı öğren ondan sonra gel.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bașımıza avukat kesildi buda
Kusurumuza bakmayın beyfendi hemen düzeltirim sizin için. Olurmu öyle șey çok özür dilerim.sadece rahatsız oldum bana buda diye seslenmezsen sevinirim.
tek rahatsız olan ben olmamın sebebi çoğu forum üyesi artık trollüğüne bulunuyor bu forumda. Emin ol senden daha saygılı bir bireyim.Kusura bakma kardes seni rahatsız ettiysek. Hoșuna gitmiyorsa yazdıklarım raporlarsın olur biter. Ha yazdığım șey birtek seni rahatsız ediyor orası ayrı konu. Boș dediğin insan büyük ihtimalle senden daha büyük daha saygılı olmayı ve bașka insanların fikirlerine saygı duymayı öğren ondan sonra gel.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bașımıza avukat kesildi buda
teşekkür ederim iyi forumlar.Kusurumuza bakmayın beyfendi hemen düzeltirim sizin için. Olurmu öyle șey çok özür dilerim.
Șimdi yazdığın șeyde haklısın foruma sadece vakit geçirmek için giriyorum bildiğim birșey varsa yardım ediyorum. Arada gülmeyelim mi kendimizce. Bu kadar yanlıș anlașılacağımı bilsem yazmazdım.tek rahatsız olan ben olmamın sebebi çoğu forum üyesi artık trollüğüne bulunuyor bu forumda. Emin ol senden daha saygılı bir bireyim.
ben herkesin fikrine saygı duyarım.
eğer saygı duymasaydım forumda uzun süreler vakit geçirmezdim.
Biliyorum farkındayım hepimiz eğlenmek için burdayız. ama bu tarz espriler pek komik değil. dikkat edelim buna. He gülen olur mu olabilir ama çoğu kişi beğenmeyecektir bu tarz şeyleri.Șimdi yazdığın șeyde haklısın foruma sadece vakit geçirmek için giriyorum bildiğim birșey varsa yardım ediyorum. Arada gülmeyelim mi kendimizce. Bu kadar yanlıș anlașılacağımı bilsem yazmazdım.
Peki kusura bakmayın rahatsız ettiysem. Iyi forumlarBiliyorum farkındayım hepimiz eğlenmek için burdayız. ama bu tarz espriler pek komik değil. dikkat edelim buna. He gülen olur mu olabilir ama çoğu kişi beğenmeyecektir bu tarz şeyleri.
İyi forumlar. İyi akşamlarPeki kusura bakmayın rahatsız ettiysem. Iyi forumlar
forum.donanimarsivi.com
Boş port yok VDSL'de o yüzden öyle gösteriyordur.Şu anda Türk Telekom'da 16 mbps internet kullanıyorum. Alt yapımızın ADSL olduğunu zannediyordum ancak farklı yerlerde sorgulatma yapınca kafam karıştı. TurkNet maksimum 16 veriyor, Netspeed maksimum 62 veriyor. Türk Telekom'da HiperNet gözüküyor ki sanırsam bu da VDSL anlamına geliyor ama farklı yerlerde yine 16 ya da 18 çıkıyor. Sorum şu: Acaba bizim alt yapı VDSL mi yoksa ADSL mi? Ya da VDSL olunca zaten ADSL de mi olmuş oluyor? Yeni bir tarifede 35 alıp 16 kullanmak da istemiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.