VDSL MODEM ÖNERİRMİSİNİZ

Ulker4

80+
Reaksiyon skoru
19
Bütçe
1000
Arkadaşlar alt yapım 75 hızına kadar destekliyor, sıfır veya ikinci el 1000 TL ye kadar kronik sorunu olmayan modem önerir misiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

HesaplıBilgi

Ortalama 1000TL bütçe ile Keenetic Omni DSL Gigabit KN-2012 olabilir.

İSS'nız modem vermedi mi verdikleri modem altyapınız için fazlasıyla yeterli olacaktır. Masraf etmenize gerek kalmaz. (Ücretli veriyorlarsa 2. elden bakmanızı tavsiye ederim)

Kullanmadığım markalar hakkında yorum yapamam.

Modem sordunuz ama gösterdiğiniz router bu arada.

DSL hizmeti alıyorsanız direk kullanamazsınız.
Fazla anlamıyorum hocam, kusura bakmayın
İSS'nız modem vermedi mi verdikleri modem altyapınız için fazlasıyla yeterli olacaktır. Masraf etmenize gerek kalmaz. (Ücretli veriyorlarsa 2. elden bakmanızı tavsiye ederim)
Hocam kendim daha iyisini almak istiyorum.

Fazla anlamıyorum hocam, kusura bakmayın

Hocam kendim daha iyisini almak istiyorum.
Hızınız konusunda etkilemeyecektir en fazla 2 metre daha fazla wifi gücü iletir. ben sizin için dedim masraf etmeyin diye. ama kendiniz almak istiyorsanız tek bildiğim keenetic markasıdır. bütçene en yakın olan modellere bakabilirsin.

Keenetic carrier DSL AC1200 alınır mı?​

Bütçeyi 300-400 arttırıyorsanız alınır tabii ki de. Omni DSL'e göre 5GHZ avantajı bulunmaktadır.

Sizin mevcut cihazınız nedir? Marka model?

Keenetic carrier DSL AC1200 fiber desteklermi ? ileride fiber gelirse kullabilir miyim ?​

Keenetic carrier DSL AC1200 fiber desteklermi ? ileride fiber gelirse kullabilir miyim ?​

Tüm Keenetic'ler fiber altyapılarda kullanılır.

Nakit ödemede 1400TL den yardımcı oluruz. Diğer seçenekler için iletişime geçebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,200
Üyeler
198,264
Son üye
Komutakontrol

Geri