Vdsl Modem Önerisi ??

9960 kötü, fiyatına göre bir de çok kötü.
Omni DSL güzel ama zamanında 300'den aşağı bir fiyata alınabiliyordu o yüzden güzeldi. Hala güzel ama kablosuz kullanım için çok iyi değil. 400TL civarı bütçeye VR300 alınsa daha iyi.
ben dolaptan 140a aldım keenetic omni dslyi kargo dahil kuponum vardı kullanıcı 160a satıyordu bunun gibi şeyler kovalana bilir

Omni DSL güzel ama zamanında 300'den aşağı bir fiyata alınabiliyordu o yüzden güzeldi. Hala güzel ama kablosuz kullanım için çok iyi değil. 400TL civarı bütçeye VR300 alınsa daha iyi.
Tamam ben bir konuşayım tekrar cevap yazıyım

vr300 alınır mı? hocam keenetici omni dslyi satıp çünkü oturduğum ev müstakil ve eski evdi yıkıp aynısını baştan yapmak zorundaydık başka şekilde izin verilmiyordu duvarlar araya girince hız 80den 40a kadar düşüyor

@alpolojix

Tenda AC1200 V12​

Alınır mı ? 350 tl ikinci el

300tlye alınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tp link mi alınmaz senin sıfır modem fiyatlarından haberin yok galiba :D ben bunu bir ay önce 280e aldım ama şimdi imkansız böyle kaliteli marka almak. Ayrıca nesi var dediğim gibi bir aydır kullanıyorum. Aldığım hızda 50mbps :D

Tp link mi alınmaz senin sıfır modem fiyatlarından haberin yok galiba :D ben bunu bir ay önce 280e aldım ama şimdi imkansız böyle kaliteli marka almak. Ayrıca nesi var dediğim gibi bir aydır kullanıyorum. Aldığım hızda 50mbps :D
Tp-Link çok beğendiğim işini iyi yapan markadır satış sonrası desteği çok iyi fakat sizin önderisiniz modem alıncaka bir fiyatta değil
TD-W9960:100MBPS,USB PORTU YOK REPEATER,ACCES POİNT ÖZELLİĞİ YOK,WPA3-PSK YOK,BİTTORRNET DESTEĞİ YOK,İPTV YOK,MESH SİSTEMİ YOK,3 ADET LAN PORTU VAR,3 YIL GARANTİ
Keenetic Omni Dsl:100MBPS,USB PORTU VAR,ACCES POİNT ÖZELLİĞİ VAR,WPA3-PSK VAR,BİTTORRENT DESTEĞİ VAR,İPTV VAR,MESH SİSTEMİ VAR,4 ADET LAN PORTU VAR,4 YIL GARANTİ
Tp-Link güzel fakat sendeki modelle keenetic omni dsl bence karşılaştırılamaz

VR300 aldım hocam bakalım düzelecek mi sorun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde asus ac750 varmış iptal edip onu alayım mı? @alpolojix
ac750 daha stabil diyorlar kullanım olarak ama benim tercihim tplink olurdu garantide çok yardımcı oluyorlar direk yeni ürün yolladılar hemde sadece ağ-modem işi yapıyor tplink

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,891
Üyeler
190,823
Son üye
erdemkardes
Geri