Ventus XS vs Super Gaming X vs Gaming

Reaksiyon skoru
22
Arkadaşlar merhaba MSI GeForco GTX 1660 modelleri arasında 200 liralık fark var bu farka değer mi?

Ayrıca 2300-2500 liraya kadar önerebileceğiniz bir ekran kartı var mı?

1660 supere o kadar verilmez ucuz olanı al fiyatların düşmesini beklemeni öneririm.

2500 lira bütçemi zorlayacak gerçekten değecekse vermeyi düşünüyorum yoksa 2300e ventus xs modelini almayı düşünüyorum. Palit markasının garantisi konusunda sorun yaşanır mı onu bilmiyorum bilginiz var mı o konuda?

Konu biraz dağılacak ve biraz fazla oldum biliyorum ama:) bu iki ürün arasında tercih yapmak gerekirse hangisini önerirsiniz?

Konu biraz dağılacak ve biraz fazla oldum biliyorum ama:) bu iki ürün arasında tercih yapmak gerekirse hangisini önerirsiniz?

Ben şansımı Gigabyte'dan yana kullanırdım dostum.Palit'de köklü bir marka ancak soğutması hakkında pek bilgim yok.Gigabyte kendini kanıtlamış bir marka ve windforce modellerinin soğutması normallerine göre daha iyi.Gigabyte bütçe dostudur üzmez yani.

palit

O kadar para verilmez bunlara vatanda 2000 civarında satılıyordu oradan al sanırım zotacdı.

Bende emin olamadım bir türlü bu konuda MSI Geforce 1660 Super Gaming X alacağım bu gidişle ama bakalım :)
ventus xs kullanıyorum o verdiğin para farkına asla deymez fps değerleri hepsinin aynı zaten ısınma yönündende bir sorunum yok daha kasanın hava akışı iyiyse hiçbir problem yaşamazsın ventus xs al geç

Geri