Verdiğim emeğe üzülüyorum....

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
866
Sen git 1 hafta boyunca çabala/çalış, o kadar özel derse git, günlerce soru çöz, ve o kadar kolay, o kadar basit bir sınavdan (matematik) 44 al. Aldığım nota değil, o zamana, o özel derslere, özel derslere verilen paraya, umuda/ümide, babamın beklentilerine üzülüyorum. Sınav çok kolaydı, yukarıda da anlattığım şeylere rağmen 44 aldım. Biraz çalışan arkadaşım bile 64 alırken ben 44 aldım. Arkadaşlar ne yapmalıyım?

Sen git 1 hafta boyunca çabala/çalış, o kadar özel derse git, günlerce soru çöz, ve o kadar kolay, o kadar basit bir sınavdan (matematik) 44 al. Aldığım nota değil, o zamana, o özel derslere, özel derslere verilen paraya, umuda/ümide, babamın beklentilerine üzülüyorum. Sınav çok kolaydı, yukarıda da anlattığım şeylere rağmen 44 aldım. Biraz çalışan arkadaşım bile 64 alırken ben 44 aldım. Arkadaşlar ne yapmalıyım?
Geçen sınavda ben de de öyle oldu fakat aynı şekilde çalışmaya devam ettim ve 80 aldım çalışmaya devam

yukselir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biyolojiyi ne zaman oluyorsunuz
Hocam o kadar umudum vardı ama neyse geçti artık 10.sınfa kadar çalışmaya devam edicez

Perşembe

Soru çözüyorsun ama yapamadıklarını tekrar çözüyor musun ayrıca verimli çalıştığına inanıyorsan dert etme tyt denemesinde geri dönüşünü alıyorsun

Hocam Perşembe günü unutmazsam sana yazarım sen unutmazsam bana yazarmisin
Neyi?

Soru çözüyorsun ama yapamadıklarını tekrar çözüyor musun ayrıca verimli çalıştığına inanıyorsan dert etme tyt denemesinde geri dönüşünü alıyorsun
Evet çözemediğimin peşinden gidiyorum ve verimde alıyorum ama neden böyle oldu anlamadım

Dostum bende Ehliyetimi alabilmek icin İlk basta yazılı, sonra Pratik sınava girdim öncesinde en az 10 15 ders aldım Babam bos araba buldu 2 farklı Araba ile dur kalk yaptım Hazırlandım sonrasında Paralel parkta geri gelirken basarı ile yaptıgım parkta hoca geri aldırdı Dubaya carptım Basarısız Oldum.

İsin Kısası bazen olmayınca olmıyor. Hayatta Basarısızlıkta bir hayat basamagı hele hele Suanki basit bir sınavı takacaksan...

Sen Çalısıp çabaladıysan sen Sorumluğunu yapmıssın takman gereken hiçbir sey yok hele hele böyle bir Sınavı...

Sana Tek önerim Zayıf kısımlarını güçlendirmeye bak yeter baska da takma Sağlıktan Önemlisi yok...

ben 9un ilk sınavına çalışmadan 94 filan almıştım şuan 12 yim 30 filan alıyorum kafaya takılcak bir konu değil dersler vesaire

Yanlış yaptığın yerlere odaklan ve eski konuları tekrar etmeyi unutma. Daha yolun başında olduğun için çok şanslısın, ben 9'un eksikliğini fazlasıyla yaşıyorum şu an.

Geri