Vergi kimlik numarası tehlike yaratır mı

Reaksiyon skoru
1
Ben ıban vermek yerine kolay adresden vergi kimlik numarasını vererek ıbanıma para gelmesini istiyorum peki bu VKN tc no gibi gizli tutulması gereken bişey midir sonradan bana şantaj gibi Vkn elimde diye tehdit edebilir mi( BU ARADA KOLAY ADRESDEN BENİM İSİM SOYİSİMİ BANA PARA ATACAK KİŞİ GÖRÜRMÜ)

Vkn ve tcno faturada zaten görünür.
eğer kimseyi dolandırmıyorsan bi sıkıntı olacağını sanmam. Bir de sürekli böyle konular açıyorsun. Sıkıntılı işlerle uğraşıyor gibisin. Eğer öyleyse en iysi elden almaktır. Yada coin ile almaktr.

Ben ıban vermek yerine kolay adresden vergi kimlik numarasını vererek ıbanıma para gelmesini istiyorum peki bu VKN tc no gibi gizli tutulması gereken bişey midir sonradan bana şantaj gibi Vkn elimde diye tehdit edebilir mi( BU ARADA KOLAY ADRESDEN BENİM İSİM SOYİSİMİ BANA PARA ATACAK KİŞİ GÖRÜRMÜ)
Hocam sen çok illegal takılıyor gibisin ama

Vergi numarası üzerinden seni vergi dairesi takip eder. O nedenle çıkarılmış zaten.

Herhangi bir şekilde birine para atan biri ve parayı alan kişi karşılıklı olarak birbirinin ismini görür bu dolandırıcılık gibi olayların önüne geçmek için alınan bir önlem.

İsim gözüküp gözükmemesi konusunda sorun ne onu da anlamadım açıkçası. Bu durumun tek istisnası eğer bir şirkete para gönderiliyorsa (şahıs şirketi hariç) banka hesabı şirket adına olur o yüzden ad olarak da şirket adı geçer. Bu durumda da şirket kimlere ait bulmak zor değil ama direkt isim verilmez en azından.

Geri