Ali Yağız Apti
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Hem yazılım hemde oyun için bir bilgisayar almak istiyorum ama ne alabilirim zaten 2 marka var ya monster yada casper ama hangi modeli yardımcı olursanız sevinirim
Şimdi şu kısım önemli. Herhangi bir yerden alırsan da vergi indirimi oluyor mu yoksa sadece kendi storeleri üzerinden mi alınması gerekiyor. Genelde kendi sitelerinde ekstra pahalıya satılıyor bazen.Hem yazılım hemde oyun için bir bilgisayar almak istiyorum ama ne alabilirim zaten 2 marka var ya monster yada casper ama hangi modeli yardımcı olursanız sevinirim
Monster da giriyor. Mesut cevik son programda söyledi. Burada montajlaniyormus.i7 13650hx'i falan var ise rtx 4060'lı vs. O casperlardan biri alınabilir. Monster burada montajlanıp üretilmiyor sanırsam. Hiç duymadım. İthal ediliyor olabilir. Öyleyse casper dışında marka da yok sanırsam.
Anladım.Monster da giriyor. Mesut cevik son programda söyledi. Burada montajlaniyormus.
Sadece telefon olacak diye bir söz dönüyor bu aralar ayrıca olsa bile fiyat sınırlaması olur telefonlardaki gibi max 15k civarı olur üst sınırHem yazılım hemde oyun için bir bilgisayar almak istiyorum ama ne alabilirim zaten 2 marka var ya monster yada casper ama hangi modeli yardımcı olursanız sevinirim
Oyun bilgisayarı anlamıjı tam açamamışım oyunlar için masaüstü bilgisayarım var sadece düşük sistemli oyunlar açsın anlamındaiPhone 14 pro Max bekleyenler gibi olmasınlar , üzülmesinler diye söylüyorum.Bir yanlış anlaşılma olmasın diye böyle bir açıklama yaptım
Turkcell vodefone gibi yerlerde galiba çünkü hat üzeri alınıcak diye biliyorumŞimdi şu kısım önemli. Herhangi bir yerden alırsan da vergi indirimi oluyor mu yoksa sadece kendi storeleri üzerinden mi alınması gerekiyor. Genelde kendi sitelerinde ekstra pahalıya satılıyor bazen.