Neler Yeni

Öneri vergisiz telefon mevzusu

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
hocam ben verilen söze bir de yapılıp yapılmadığına bakıyorum. o dönem o para geri ödenecek düşüncesiyle rahat bir şekilde evime gittim ve paraya ihtiyacım vardı ama ödeme alamadığımdan zor durumda kaldım :)
Doğrudur dediğim gibi yapılmayan da var

• Üzgün
Reaksiyonlar: 1905

Mr_Can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mert Can Gençer
Kardeşim büyük ihtimalle söz verildiyse yapılır fakat bin bir türlü şartlarlar sunarlar. O şartlarda nadir kişide olur. Mesela ben müzisyenim ve bununla ilgili bir örnek vereyim. Korona döneminde müzisyenlere para verileceği açıklandı. Söz verdikleri için yapmak zorunda kaldılar fakat öyle saçma şartlar sunuldu ki neredeyse hiçbir müzisyen bu parayı alamadı. Dediğim gibi söz verildiyse o söz tutulur ama vermemek için bütün mantık dışı şartları sunarak onu gençlere yedirmezler. Dolar seçimden sonra direkt arttı ve artmaya da devam edecek. Eğer elektronik bir ürün alacaksan hiç beklemeden al derim. Zira beklediğin indirim gelene kadar fiyatlar uçar sen indirimden yararlansan bile şimdikinden daha pahalı bir şekilde almış olursun.
sağolasın hayırlısı olsun o zaman ne diyim en kötü alırım iyi kötü bişey dedikleri adam akıllı bir şekilde çıkarsa o zaman ne olursa onu satar daha iyi bir model alırım teşekkür ederim

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,276
İsim
Berkecan Ergin

Mr_Can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mert Can Gençer
https://www.cnnturk.com/turkiye/universite-ogrencilerine-vergisiz-cep-telefonu-ve-bilgisayar-mi-olacak-son-dakika#:~:text=Üniversite öğrencilerine vergisiz cep telefonu,vereceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Kabine belli olmadı herhalde daha. Onu açıkladıktan sonra bunlar olur. Geçen dinledim adam yapacağız dedi.
Kabine açıklanır yemin işleri biter vs sonrasında yapacaklardır
belli bir süre vermek saçma olur biliyorum ama tahminen ne kadar sürer çıkacak olursa

Cihangir

80+ Gold
Seçim öncesi verilen vaadlerin hepsi unutulmuş olabilir şüpheliyim 🤭
some laik problem
Mesaj otomatik birleştirildi:

yeni telefon alacam birçok kişinin haberi vardır öğrencilere vergisiz PC ve telefon verme gibi bir vaadi vardı bu konu hakkında bir gelişme varmı bilgilendirir misiniz ona göre şuan elimdeki telefon ile idare etmeye çalışacam
üniversite okuyorsan alabilirsin 1 2 haftadan yürürlüğe girer. Ben bekleyemedim aldım vergisiz olunca bi daha alcağım 3 telefon kullanırım.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Evet yapılacak ama ben şöyle sanıyorum ki belli bir ücret şartı konulur gidip 55 binlik iPhone dan ÖTV kaldırılmaz yani hiç zannetmiyorum atıyorum telefon için 20 bin TL PC için 25 bin örnek verdim belki daha aşağı belki daha yukarı olabilir öğrenci derken hangi öğrenciler o da belli değil daha çok yeni bekleyip görelim bende bekliyorum iPhone için ama ümidim yok ondan yana 😃

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,276
İsim
Berkecan Ergin

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
Siyasetten nefret ederim lakin bu apaçık yalan daha önce dediklerine bak ve yaptıklarına genelini yaptı istanbulu görüyoruz adam dedigi hiçbir şeyi yapmadı kurulu olanı da bozdu
Aynen çaldı çırptı haklısın ot yemeye devam edin siz

lprnkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Alp Eren Akça
Gelirse toplama PC için de geçerli olur mu vergi muafiyeti acaba, siz ne düşünüyorsunuz? Zaten sadece KDV alınıyor sanırım ve en fazla %18 diye biliyorum. Hatta bazı parçalarda daha az. İki üç aya gelecekse hiçbir anlamı kalmıyor dolar kuru sebebiyle.

Top Bottom