𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
thh ye başvurarak itiraz edip paranızı geri alabilirsunuz burdan başka birisinin başına geldiyse diye söylüyorum ama sonuçlanması bi 4 5 ayı buluyor yani alıcağınız paranın değeri düşmüş oluyo mantıken
Geri alacak para yok ki ? Vergi indirimi sonradan yatırılan bir şey ve şartlara uygun değil. Thhden herhangi bir sonuç çıkacağını sanmıyorum asla.thh ye başvurarak itiraz edip paranızı geri alabilirsunuz burdan başka birisinin başına geldiyse diye söylüyorum ama sonuçlanması bi 4 5 ayı buluyor yani alıcağınız paranın değeri düşmüş oluyo mantıken
sabah birkaç kişinin olumlu sonuç aldığını söylediğini gördüm çok bir bilgim yok açıkcası ama böyle bir durumda denenebilir benceGeri alacak para yok ki ? Vergi indirimi sonradan yatırılan bir şey ve şartlara uygun değil. Thhden herhangi bir sonuç çıkacağını sanmıyorum asla.
Bilmiyorum başvuru şartında var sonuçta. Fatura yeniden düzenlenebiliyorsa o şekilde tekrar başvurulabiliyordur belki.sabah birkaç kişinin olumlu sonuç aldığını söylediğini gördüm çok bir bilgim yok açıkcası ama böyle bir durumda denenebilir bence