📱Vergisiz telefonda 0,01 TL'lik Tutardan Dolayı Red Yiyen Öğrenci📱

Reaksiyon skoru
6,900
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
IMG_20240110_154823.jpg

Söylenecek çok şey varda neyse...

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Ebesinin a

Belediye seçimlerinde oy verirken şehitlerimizi düşünün diyen diyerek yüzsüzlük yapan adama karşı ben de diyeyim oy verirken bu zamana kadar sözünü tutmamasını hesap ederek verin. Erdoğan zaten seçim sözlerini yapmıyor ki. Milletin inanması ayrı komik oldu. Bundan seneler önce de söz verip yapmamışlığı vardı ben bu yüzden almak istemedim.

Faturada herhangi başka bir ürün koyulmaması şartlarda yazıyordu bu arada

Ne diyim ki bir şey desem bana da soruşturma açacaklar en iyisi evet efendim demek

Bahane arıyorumdur

Aynı konular farklı kişiler yine başvuru kurallarını okumayıp mağdur olan insanlar...

thh ye başvurarak itiraz edip paranızı geri alabilirsunuz burdan başka birisinin başına geldiyse diye söylüyorum ama sonuçlanması bi 4 5 ayı buluyor yani alıcağınız paranın değeri düşmüş oluyo mantıken
Geri alacak para yok ki ? Vergi indirimi sonradan yatırılan bir şey ve şartlara uygun değil. Thhden herhangi bir sonuç çıkacağını sanmıyorum asla.

Geri alacak para yok ki ? Vergi indirimi sonradan yatırılan bir şey ve şartlara uygun değil. Thhden herhangi bir sonuç çıkacağını sanmıyorum asla.
sabah birkaç kişinin olumlu sonuç aldığını söylediğini gördüm çok bir bilgim yok açıkcası ama böyle bir durumda denenebilir bence

sabah birkaç kişinin olumlu sonuç aldığını söylediğini gördüm çok bir bilgim yok açıkcası ama böyle bir durumda denenebilir bence
Bilmiyorum başvuru şartında var sonuçta. Fatura yeniden düzenlenebiliyorsa o şekilde tekrar başvurulabiliyordur belki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,300
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri