Neler Yeni

📱Vergisiz telefonda 0,01 TL'lik Tutardan Dolayı Red Yiyen Öğrenci📱

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Sakindiklari tutar "vergi iadesi" falan değil. Vatandaştan silah zoruyla aldıkları para. Yurt dışına kıyasla 2 tane telefon alıyoruz biz. Yazıklar olsun demekten başka bir şey de yapamıyoruz.

KAANT10X

80+ Bronze
Benzer konuyu açmışlardı oraya yazdım bir daha kopyala yapıştır ile uğraşmayacağım. Üniversite okuma çağına gelip henüz neyin nasıl yapılacağını bilmeyen kanun okumayan en azından basit bir araştırma yapamayan kişi için gayet normal bir durum. Aldığı yerdeki görevliden rica etse başına bir şey gelmeyecek.

fufuker1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
fufuker1 development
Başvuru şartlarını okuyup anlayabilecek beyne sahip olduğunu düşünüyorum telefonu alan gencin.

Gif Man

80+ Gold

Aynı konular farklı kişiler yine başvuru kurallarını okumayıp mağdur olan insanlar...

Welcome To Türkiye .

:trpeepo:

KAANT10X

80+ Bronze
Benzer konuyu açmışlardı oraya yazdım bir daha kopyala yapıştır ile uğraşmayacağım. Üniversite okuma çağına gelip henüz neyin nasıl yapılacağını bilmeyen kanun okumayan en azından basit bir araştırma yapamayan kişi için gayet normal bir durum. Aldığı yerdeki görevliden rica etse başına bir şey gelmeyecek.
Buraya da ekleyeyim

Elektronik ortamda düzenlenen faturada desteğe konu teknolojik cihaz dışında ürün olmaması
şartlarını birlikte sağlaması gerekir.

YÜKSEKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNE TEKNOLOJİK CİHAZ VE İNTERNET
DESTEĞİ VERİLMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR HAKKINDA TEBLİĞ. Madde 5/h

JackRyan

80+ Silver
Yaziklar olsun valla şaka gibi.

Top Bottom