Neler Yeni

💚💚 [VERİLDİ] XBOX TÜRKİYE'DEN HEDİYE GAME PASS PC ÜYELİĞİ 💚💚

BilalBağ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bilal bağ
1 kod vermedi diye bu kadar kötülemeye gerek varmiydi gereksiz sinir

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kerim Demirkaynak
Ne boş yapmışsınız. Adamlar dalga geçer gibi yılbaşı hediyesi diye çalışmayan iki kod veriyor sonra da günler geçiyor ne açıklama yapıyorlar ne özür diliyorlar. Bizimkiler de hataları görmezden gelip direkt savunma moduna geçiyor yok ucuz oyun veriyor vs diye, aynı ekonomi biraz kötü ama adam yol yapıyor giderse ülke yıkılır diyen AKP'liler gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Eren Çamok
Konsol tarafında yeterince Xbox ile dalga geçtin sal artık şu mesaj kutusunu da forumu da ya. Konsol tarafında ps tek el olmamalı ama sizin umrunuzda değil. Microsoft'un Türkiye fiyat politikası ile Ps fiyat politikası rakip olamayacak kadar çok farklı yani sadece kendinizi fanboy olarak tanıtırsınız komik değil.

Konuda baştan beri tüm Türkiye'ye bedava gamepass vermek zorundaymış gibi tavırlar var o kodları değistirseler bile bir kesimde çalışacak sonrası kullanamayacak yani herkes faydalanmayi bekliyorsa daha çok bekleriz.
Bende şahsen ps nın tek el olmasını istemiyorum. Xbox ı da kötülemek istemiyorum ama bu olay çok amatörce ve xbox ps ile rakip olmak istiyorsa bu amatörce hataları en aza indirgemesi lazım

Son düzenleme:

Senerr

80+ Bronze
Bende şahsen ps nın tek el olmasını istemiyorum. Xbox ı da kötülemek istemiyorum ama bu olay çok amatörce ve xbox ps ile rakip olmak istiyorsa bu amatörce hataları en aza indirgemesi lazım
Evet keşke her eleştiri yapacak birey senin gibi saygılı olsa ve derdini düzgün anlatsa ama işte bazıları abartıyor sanki...

Senerr

80+ Bronze
Ne boş yapmışsınız. Adamlar dalga geçer gibi yılbaşı hediyesi diye çalışmayan iki kod veriyor sonra da günler geçiyor ne açıklama yapıyorlar ne özür diliyorlar. Bizimkiler de hataları görmezden gelip direkt savunma moduna geçiyor yok ucuz oyun veriyor vs diye, aynı ekonomi biraz kötü ama adam yol yapıyor giderse ülke yıkılır diyen AKP'liler gibi.
Ben konuyu okumadım bile Xbox ile dalga geçmeyi marifet eden biri var direkt o dikkatimi çekti yoksa ne düzgün xbox aboneliği kullanmışlığım var ne de gamepass. Bedava ultimate üyeliğim var bekliyor kenarda ama kod olarak değil yoksa başkasına vereceğim. Xbox ile yakından uzaktan ilişkim yok anlayacağın ama pc için konuşursam gamepass işi yıllardır pc tarafında da götürüyor ps ise bir oyun getirecek 5 yıl bekletiyor onu da geçtim fiyat politikaları baya cebimi de yakıyor o konuda biraz kızgınım ps tarafına yoksa Xbox'a göre çok daha iyi bir şirket olduğunun farkındayım. İkisi de karşılaştırılamaz şirketler benim için o kadar.

İnsanlar bedava kod almaya gelmiş (olmayan kodu) adam maymun fotoğrafı paylaşıyor orada bu mu doğru olan ? 2 kod vermedi diye eleştirini yap eyvallah ama adam gibi yap neredeyse her sayfaya atmış şu resimlerden nasıl bir işsizlikse bu ilk defa gördüm.

Xbox şu an rezil ama şu travma edici görselleri her sayfaya atan şahıs bence daha kötü lan görmeye bıktım artık atma şunu. @Yunus274 gözlerim kanadı.

Son düzenleme:

Hiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kürşat Bozkurt
Adama bak tuhaf herifin teki tek yaptığı maymun paylaşmak ve millete gülücük atmak :d

Senerr

80+ Bronze
Konuyu okusana kim dalga geçiyor gerçekler ne ise ben onu yazarım Xbox patatesi kullanıcılarına ne sunuyor ise onu yazıyoruz ha sen hala böyle bu rezil firmaya güzelleme yapacaksan AKP'li bir vatandaştan farkın kalmıyor o da çıkıyor yol yaptı köprü yaptı diyor benim dalgaya aldığıma da bakma ciddi olursam konu kilitlenir o yüzden fazla uzatma artık.
Uzatmıyorumda sende şunu paylaşıp durma kodu alan var mı diye kontrol edeceğim diye sayfaları tek tek gezerken elimde senin bu fotoğrafların kaldı. Konu bu fotoğraftan ibaret sadece.

2-14.jpg

travma sebebi. Hayır tam unutacağım diyorum bir konuda 20 tane var kardeşim bu ne Xbox düşmanlığı yeter be.

Senerr

80+ Bronze
Xbox'ın en kaliteli oyunu bu işte bu yüzden bunlar en ağır eleştiriyi hak ediyor KNK anladın demi beni.
20 sayfadır bunu atıyorsun anlamayı geç kabusumda çıksa sıçrarım sen nediyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xbox'ın en kaliteli oyunu bu işte bu yüzden bunlar en ağır eleştiriyi hak ediyor KNK anladın demi beni.
Xbox'un en kaliteli oyunu bana göre Forza serisi özellikle 4 ve 5 bu arada bunları muhtemelen bu görselden sonra oynayamayacağım sayende doydum ben. :sick: o_O

Xbox gamepass ile sadece forza 4 oynadım ben sonra gamepassi bırakıp steamden aldım gamepass saçma sapan hata veriyordu yani tek adam akıllı oynadığım Xbox oyunu bu diyebilirim. Ultimate gamepassi de bu yüzden kullanmıyorum çok iyi internet gerekecek yoksa işkence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,616
Üyeler
163,531
Son üye
Olimpiadiss
Top Bottom