Neler Yeni

💚💚 [VERİLDİ] XBOX TÜRKİYE'DEN HEDİYE GAME PASS PC ÜYELİĞİ 💚💚

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,311
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
LoL hesabi isini cozebildin mi?
Yok ya cok eski olduugndan aklımda neredeyse hiiçbir bilgi yok dogum tarihi falan
Yazdıklarımdan ancak bir Xbot palyaçosu yanardı böyle belli ki seni de iyi yakmış yazılarım hadi üstün insan sen burada boş yapma git LOL da rank kasmaya devam et.
ok
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu adamın foruma katkılarını bilmeden çok konuşuyorsun dostum :)
O genel olarak çok bir şey bilmiyor bence

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Yok ya cok eski olduugndan aklımda neredeyse hiiçbir bilgi yok dogum tarihi falan

ok

O genel olarak çok bir şey bilmiyor bence
unlaki

Foruma çok katkın olmuş yardım ve dilenmek ile git bir konularımın görüntülenme ve beğeni oranına bak boş yapma.
1705509265537.png

hmm

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,311
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Foruma çok katkın olmuş yardım ve dilenmek ile git bir konularımın görüntülenme ve beğeni oranına bak boş yapma.
Konunda 100 sayfa boyunca milletle kavga ettiğin için ana ekranda olabilir kanka playstation olmasa forumda konun olmicak bana en yanlış yerden saldırıyorsun. Şeyden saldır hani geçen banlandım ya ordan falan

Bu istatistik boş bu arada benim ilgi alanım olan konularda bu özellik YOK direkt

Yardım ve dilenerek çok katkısı olmuş aynen.
hıhı aynen. sen katıldığında bu adam rehberler açıp millete yardım ederek 80 plus titanium olmuştu

Konunda 100 sayfa boyunca milletle kavga ettiğin için ana ekranda olabilir kanka playstation olmasa forumda konun olmicak bana en yanlış yerden saldırıyorsun. Şeyden saldır hani geçen banlandım ya ordan falan

Bu istatistik boş bu arada benim ilgi alanım olan konularda bu özellik YOK direkt
17>0

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,311
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
En iyi cevap almış vay canına çok yararı olmuş gerçekten şu an baya yaş ortalaması küçük insanlar ile tartıştığım için kendi adıma utanıyorum.
Bu arada birazdan konu açacağım eğer çok bilgiliysen sana zahmet bir el atarsın artık

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,311
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Konularım ortada her yazım en ince detayına kadar ayrıntılar ve özen ile yazılmış senin gibi bomboş 43.521 mesaj yazıp kasmıyorum istersen çık masaya tepin.
Konu, konularındaki teknik bilgi değil ki, XBOX SX daha güçlü bir konsol olmasına rağmen XBOX firması o konsolu değerlendirmek konusunda berbat daha 2 optimizasyonu beceremiyolar zaten buna hiç lafım yok konum 100 sayfa boyunca XBOX kullanıcılarını aşağılaman zaten

Konularım ortada insanların beğeni oranı ortada bence uzatma artık.

1705509686937.png

1705509699274.png

1705509726977.png

Top Bottom