Neler Yeni

Çözüldü✓ VESA uyumlu olmayan monitör bir şekilde duvara vs. asılabilir mi?

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Alp Kaan CEYLAN
İlgilendiği Kategoriler
Araba Motorsiklet, Bilgisayar, Kodlama, Fotoğrafçılık, Arduino
Sorum aslında başlıktaki gibi, vesa olmayan bir monitörü duvara veya masaya monitör koluna vs. asmak mümkün mü?

erencavdarr

80+ Bronze
vesa deliklerine uygun parça satılıyorsa o şekilde olabilir arkası için ama nasıl oluyor bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

vesa adaptörü diye geçiyormuş

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Alp Kaan CEYLAN
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet bunun gibi ürünlerle vesa desteklemeyen cihazını vesa destekler hale getirebilirsin.
Neredeyse bi kol parası da adaptöre vermem gerekli yani :D Bu arada az önce konunuzu okuyordum memnun musunuz kollardan? Şuan monitör için değil tv için sipariş ettim ben North Bayou P4 modelini de merak ettim acaba markadan memnun musunuz diye

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Onur
Neredeyse bi kol parası da adaptöre vermem gerekli yani :D Bu arada az önce konunuzu okuyordum memnun musunuz kollardan? Şuan monitör için değil tv için sipariş ettim ben North Bayou P4 modelini de merak ettim acaba markadan memnun musunuz diye
Efendim ben kolu aldım elime de ulaştı lakin henüz kullanamadım. Masayı değiştiricem öyle kullanacağım. Bayram tatili de girdi araya, benim o kolu deneyimlemem en az 2-3 hafta sonra olacak anlayacağınız.

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Tuğra Yıldız
@Wilot kullanirken dikkatli olun ince cercevesi mevcut ise monitore zarar veriyor diye okudum

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Alp Kaan CEYLAN
İlgilendiği Kategoriler
@Wilot kullanirken dikkatli olun ince cercevesi mevcut ise monitore zarar veriyor diye okudum
Vesa aparatı için dediyseniz eğer alırsam kullanacak olduğum monitör eski samsung monitör ve en az 3er cm çerçevesi var her yanında o yüzden sıkıntı olacağını sanmıyorum ama bir kol parası kadar da aparata vermek ne kadar mantıklı ondan pek emin değilim

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Alp Kaan CEYLAN
İlgilendiği Kategoriler
Efendim ben kolu aldım elime de ulaştı lakin henüz kullanamadım. Masayı değiştiricem öyle kullanacağım. Bayram tatili de girdi araya, benim o kolu deneyimlemem en az 2-3 hafta sonra olacak anlayacağınız.
Benim bugün teslim edildi akşam kurup bakacağım sağlamlık konusunda vs buradan tekrar güncelleme yapabilirim dilersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,864
Üyeler
170,939
Son üye
burakbora
Top Bottom