Evet bunun gibi ürünlerle vesa desteklemeyen cihazını vesa destekler hale getirebilirsin.Sorum aslında başlıktaki gibi, vesa olmayan bir monitörü duvara veya masaya monitör koluna vs. asmak mümkün mü?
Neredeyse bi kol parası da adaptöre vermem gerekli yaniEvet bunun gibi ürünlerle vesa desteklemeyen cihazını vesa destekler hale getirebilirsin.
Efendim ben kolu aldım elime de ulaştı lakin henüz kullanamadım. Masayı değiştiricem öyle kullanacağım. Bayram tatili de girdi araya, benim o kolu deneyimlemem en az 2-3 hafta sonra olacak anlayacağınız.Neredeyse bi kol parası da adaptöre vermem gerekli yaniBu arada az önce konunuzu okuyordum memnun musunuz kollardan? Şuan monitör için değil tv için sipariş ettim ben North Bayou P4 modelini de merak ettim acaba markadan memnun musunuz diye
Vesa aparatı için dediyseniz eğer alırsam kullanacak olduğum monitör eski samsung monitör ve en az 3er cm çerçevesi var her yanında o yüzden sıkıntı olacağını sanmıyorum ama bir kol parası kadar da aparata vermek ne kadar mantıklı ondan pek emin değilim@Wilot kullanirken dikkatli olun ince cercevesi mevcut ise monitore zarar veriyor diye okudum
Benim bugün teslim edildi akşam kurup bakacağım sağlamlık konusunda vs buradan tekrar güncelleme yapabilirim dilersenEfendim ben kolu aldım elime de ulaştı lakin henüz kullanamadım. Masayı değiştiricem öyle kullanacağım. Bayram tatili de girdi araya, benim o kolu deneyimlemem en az 2-3 hafta sonra olacak anlayacağınız.
Hayırlı olsun aga gerek yokBenim bugün teslim edildi akşam kurup bakacağım sağlamlık konusunda vs buradan tekrar güncelleme yapabilirim dilersen