Hocam programla 10 bit oluyormuş sanırım ASUS.Ben olsam 10bit old.için Msi'ı seçerdim, ayrıca 280 ile 240 arasında ciddi bir fark yok hatta yok desek yeridir. Diğer özellikler dehemen hemen aynı. Biri 280 diğeri 240Hz biri 8Bit diğeri 10Bit -8Bit+Frc-.
VG259QM de 10 bit ama 280hz'de 10 bit kullanılamıyor.Ben olsam 10bit old.için Msi'ı seçerdim, ayrıca 280 ile 240 arasında ciddi bir fark yok hatta yok desek yeridir. Diğer özellikler dehemen hemen aynı. Biri 280 diğeri 240Hz biri 8Bit diğeri 10Bit -8Bit+Frc-.
Ben yanlış bakmışım sanırım. Beko'da öyle dedi zaten, ama 280hz'de 10 bit olmuyormuş. Tipini beğendiğini seçebilirsin. Ben olsam Msı'ı seçerdim yine de.Hocam programla 10 bit oluyormuş sanırım ASUS.
Ben de MSI'a yakınım fakat 800 lira fiyat farkına değer mi bilemedim.Ben yanlış bakmışım sanırım. Beko'da öyle dedi zaten, ama 280hz'de 10 bit olmuyormuş. Tipini beğendiğini seçebilirsin. Ben olsam Msı'ı seçerdim yine de.
Onun kararını sen vereceksin artık. Oylar da tam %50-50 kalmışBen de MSI'a yakınım fakat 800 lira fiyat farkına değer mi bilemedim.
Asus'u hangi siteden alacaksın, Msı'ı hangi siteden?Ya sorma bir karar vereceğim hep eşit gidiyor
MSI seçeceğim gibi sanırım.