Neler Yeni

Yardım VGN Dragonfly F1 Pro , VXE R1 Pro hangisi tercih edilmeli

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
turan
Bütçe
2500
Fazla büyük mouse kullanmayı sevmeyen biri olarak, el ölçülerim 21 cm boy ve 9.5 cm en; tutuş şeklim fingertip grip. Şu an Logitech G102 Lightsync kullanıyorum. Maksimum 2500 TL bütçem dahilinde VGN Dragonfly F1 Pro ile VXE R1 Pro arasında kaldım. İki model de benzer özellikler sunsa da, malzeme kalitesi ve tutuş uyumu açısından hangisinin daha iyi olduğu konusunda görüşlerinizi almak isterim. Ayrıca, bu bütçeyi aşmayacak, wireless özellikli ve fiyat-performans açısından tatmin edici alternatif mouse önerileriniz varsa paylaşmanızı rica ediyorum.

Teşekkürler.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Mert ash
vxe mad r alabilirsin 8khz destekli yanında donglela gelen nordic mculu 39gr tertemiz bir mouse malzeme kalitesi ince gibi dursa da güven veren bir şey

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
turan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vxe mad r alabilirsin 8khz destekli yanında donglela gelen nordic mculu 39gr tertemiz bir mouse malzeme kalitesi ince gibi dursa da güven veren bir şey
bütçemi aşıyor ve 8khz kulanmayacağım ve çok geç gelecek ön spariş olarak onu beklemek istemiyorum şuan kafamda ekstra olarak darmoshark m3 pro max wireless mouse var bütçeme daha uygun senin önerinde güzel fakat bütçemin maksimum 2500 tl olduğunu söyledim ve 8khz desteklemesini şuan kullanmayacağım için fazladan para vermek istemiyorum ama önerin için teşekkürler

Top Bottom