❌İndirim Bitti! VİCHY DERCOS NORMAL VE YAĞLI SAÇLAR İÇİN 655 İNDİRİMLE 505TL

CiftciAli

80+
Reaksiyon skoru
164
Normal fiyatı hiç 1200-1300 lira civarlarında demek istemezdim ama ne yazık ki her şey gibi bu da uçuyor o civarlarda olan bir şampuan. Yalnız ilk defa alacak arkadaşlar için bilgi olsun diye söylüyorum şampuan şişesini doldurma şeysi bu, yani şampuanın kendisi değil. Yani ürünün içeriği aynı ama yinede bu bilinsin alınırken. İndirim ciddi oranda var yaklaşık %50 oranında. Bir de pazaramada bende alt limitsiz 150 lira indirim gözüküyor bilmiyorum sizde gözükür mü. Onunla beraber 505 liraya geliyor.
Link burada
Faydalanan arkadaşlar ufak bir teşekkür bırakırsa beni de mutlu etmiş olurlar. Şifalar dilerim.
1000091706.webp

eskiden kullanırdım ama saç için hiç iyi değil, sülfat içeriyor

Seboreik dermatit ne yaparsanız yapın geçmiyor maalesef. Böyle hastalığın ta .... 😁😁

satıcı güven vermiyor yoksa fiyat iyi

Sürekli tekrarlayan egzamam var. Eskiden doktorun yazdığı şampuanları ve losyonları kullanıyordum. Bir senedir bunu kullanıyorum. Düzenli kullanıldığı sürece işe yarıyor fakat satıcıya güvenemedim ben. Bu tarz ürünlerde çok sahte oluyor, geçen sene 500-600tl civarında amazondan almıştım 390ml olanını. Orijinalse gerçekten çok ucuz.

satıcı güven vermiyor demiştim biraz haklıyım herhalde google yorumları kötü

Sürekli tekrarlayan egzamam var. Eskiden doktorun yazdığı şampuanları ve losyonları kullanıyordum. Bir senedir bunu kullanıyorum. Düzenli kullanıldığı sürece işe yarıyor fakat satıcıya güvenemedim ben. Bu tarz ürünlerde çok sahte oluyor, geçen sene 500-600tl civarında amazondan almıştım 390ml olanını. Orijinalse gerçekten çok ucuz.
Satıcıyı tanıyorum ve ya biliyorum dersem yalan olur. Genel satıcı puanlamasına bakarak paylaşım yaptım. Söylediklerinizde haklısınız. Orijinal ürünse gerçekten ucuz. Belki de bitirmeye çalışıyorlardır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

satıcı güven vermiyor demiştim biraz haklıyım herhalde google yorumları kötü
Evet. Olabilirsiniz de olmayabilirsiniz de. Sonuçta kimse bir satıcıyı övmek için google a girip yorum yapmaz bunu da göz önünde bulundurmak lazım. Satıcıyı savunduğumdan ve ya tanıdığımdan demiyorum bunu. Önceki yorumumumda söylediğim gibi satıcının genel puanına bakarak ğaylaşım yaptım.

böyle ürünleri güvenilir mağazalardan almaya çalışın. Ben n11 den almıştım en son. Kokusunu sevmiyorum ama düzenli kullanımda saç kaşıntım vardı ve kepek ikisinden de kurtuldum. Tek sıkıntısı kokusu bence.

böyle ürünleri güvenilir mağazalardan almaya çalışın. Ben n11 den almıştım en son. Kokusunu sevmiyorum ama düzenli kullanımda saç kaşıntım vardı ve kepek ikisinden de kurtuldum. Tek sıkıntısı kokusu bence.
Sonuçta işin içine her türlü kimyasal giriyor ve ilaç da diyebiliriz buna her ne kadar hap gibi kullanmasakta. Geçmiş olsun bir daha bu hastalığın yüzünü görmeyin diyelim :) darısı hasta olanların başına

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,526
Üyeler
183,849
Son üye
bexonway
Geri