❌İndirim Bitti! VİCHY DERCOS NORMAL VE YAĞLI SAÇLAR İÇİN 655 İNDİRİMLE 505TL

Evet hocam çünkü bu da zararlı uzun ve düzenli kullanımda saç tellerini acayip inceltiyor dikkat etmende fayda var tavsiyem haftada 1-2 ye indirmen diğer günler normal bitkisel bir şampuan ile saçlarını yıkaman. Tabi bunları söylüyorum ama bana sor yapıyor muyum? Hayır :) Önerdiğiniz tarak nedir göremedim?
Valla ben oyle yapiyorum zaten 😀😀😀 2-3 gunde 1 kullaniyorum, bitince de ara veriyorum, eger inceliyosa sampuani da gectim, haci sakir gibi kalip sabunlar da denenebilir veya zeytin yagli sabunlar da faydali olabilir, arada bunu kullanmak kaidesi ile

Valla ben oyle yapiyorum zaten 😀😀😀 2-3 gunde 1 kullaniyorum, bitince de ara veriyorum, eger inceliyosa sampuani da gectim, haci sakir gibi kalip sabunlar da denenebilir veya zeytin yagli sabunlar da faydali olabilir, arada bunu kullanmak kaidesi ile
Evet hocam öyle en güzeli, sağlıkla kalın :) Tarağı atmadınız bekliyorum :)

Evet hocam öyle en güzeli, sağlıkla kalın :) Tarağı atmadınız bekliyorum :)
Hocam taragi atmistim, gormemis olabilirsiniz bidaha atiyorum. Bu birebir aynisi degil, internettennbuldum. Bunun daha kisa telli ve tahminimce biraz daha sert olanidir. Tum berberlerde gorurum, masaj tarzinda saci tararlar yikama esnasinda, kuafor malzemeleri satan yerlerde de rastlamistim, cok ucuz bi tarak. Ben zamaninda 5 tl verdim hala kullaniyorum. Suan olsun 20-30 tl

Ekler

• Screenshot_20250708_113052_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20250708_113052_Samsung Internet.webp
    67.7 KB · Hit: 15
Ben hâlen kullanıyorum. Saçlarımı çok iyi yapıyor hocam pamuk gibi oluyor. Belki siz orijinal olmayanına denk gelmiş olabilirsiniz.
hayır değil orijinal, arkasını çevirip kocaman sulphate yazısını kendin okuyabilirsin. chatgptye sorsan sülfatın şampuanda ve cilde zararını anlatır güzelce :D

hayır değil orijinal, arkasını çevirip kocaman sulphate yazısını kendin okuyabilirsin. chatgptye sorsan sülfatın şampuanda ve cilde zararını anlatır güzelce :D
Dediğim gibi ben orijinali kullanıyorum ve gayette güzel etkisini gösteriyor saçımda. Size geçmiş olsun ☺️

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,522
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri