Lan bu adamu bu skoru nasıl alabildi 18 bin puan ne la senin farklılığın ne yavrum buda Nitro 16.Hocam cinebench keyfine göre bazen puan düşürüyo bazen yukseltiyo garip program.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok stabil deil
iyi yırtmışsınız öyle diyeyim adam 18 bin puanlara kadar ulaşmış şaştım kaldım nitro 16 da en yüksek gördüğüm puan 17 bin küsüratlı idi bu 18 bin.Buda benim victus16 omen gamingden ve pil yönetiminden performans seçili driverlar güncel
Omen gaming hub başlı başına sorun fanlar 5300 e kitlenip duruyor işlemciyede fazlaca biniyor berbat bir optimizasyonu var skor iyi mi? hayır gene iyi değil ama öncekine göre iyi şuan victus 16 ucuz değil 24.600 e RTX 4050 Nitro 5 var.Görev yöneticisinden Omen Gamingi kapatınca skor arttı enteresan.
%5 civarı bir performans eksikliği var ama ısınma sıfır tabi max. 85 derece. sanki değer gibi ısınmak yerine %95 verimde çalışmaya, tabi fiyat olarak %5 ucuz alınmak kaydı ile. sonuçta kimse 95 derecede 5 saat oynamak istemez illaki gücü kendisi kısmak zorunda kalacaktır. Benim önceki laptop kaynadığı için Güç yönetiminden işlemci gücünü hep %95de oynuyordum serin olsun ucuz olsun hesabı victus16 aldık bakalım. Bi ara victus15 13500h modelde aldım hemen sattım hem limit hem de 95 derece çekilir dert değildi.
Alıntıyı görüntüle
Nitro 16 da 17500 max gördüm bendeLan bu adamu bu skoru nasıl alabildi 18 bin puan ne la senin farklılığın ne yavrum buda Nitro 16.
iyi yırtmışsınız öyle diyeyim adam 18 bin puanlara kadar ulaşmış şaştım kaldım nitro 16 da en yüksek gördüğüm puan 17 bin küsüratlı idi bu 18 bin.
100 watt a yakın çekmiş adamiçimi okudun dayı benim teste bak bide 65 i geçmiyor.
Üstad nitro 16 varsa bi inceleme atabilirmisin. Özellikle de OCCT power testi esnasında bi ekran görüntüsü. Merak edilen soruları gidermiş olursunuz.Nitro 16 da 17500 max gördüm bende
OCCT yok R23 var power testini HWİnfodan bakarak anlayabilirsiniz.Üstad nitro 16 varsa bi inceleme atabilirmisin. Özellikle de OCCT power testi esnasında bi ekran görüntüsü. Merak edilen soruları gidermiş olursunuz.
Üstad nitro 16 varsa bi inceleme atabilirmisin. Özellikle de OCCT power testi esnasında bi ekran görüntüsü. Merak edilen soruları gidermiş olursunuz.
Kaçıncı dakikası hocam 4.2 GHz de çalışıyor çünkü bide erkan kartı niye o kadar sıcak? Onu damı yüke soktunuz?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Test esnasında ekran görüntüsü alamadım telefonla çektim o yüzden işlemci ve ekran kartı tüketimi bu şekilde ve fan hızları max ayarda
Ayrıca nitro 16 da 330w adaptör var
Kim almış hocam onui9-13950HX seviyelerine çıkıp da HP Victus gibi tier 2 seriyi almak da hata.
Konu mesajını yüzeysel şekile okudum da HP Victus'dan bahsedilmiş, TS görüntülerinde i9-13950HX gördüm.Kim almış hocam onu![]()