Neler Yeni

Victus laptop alacaklar dikkat!!!

YazılımKafa

80+ Silver
yeterli, type-c varsa üstde attığımı alabilirsin
Anladım. Dediğim gibi.
Hp desteği tekrar aradım. Adamın dediği şu. Her modelde anakartta farklılık olabiliyor. Hp bu modelde 1 tb ssd öneriyor. Fazlasını taktığınızda bu çalışadabilir , çalışmayadabilir. Bunun çalışacağını garanti etmiyor. O yüzden 1 tb öneriyor. Fazlası da takılsa garanti bozulmuyor. Sadece ssd den kaynaklı bilgisayara zarar gelirse bozuluyor ( zaten çok düşük ihtimal) . Yani muhtemelen çalışır ama çalışmayınca hp sorumluluk almıyor. Ssd alındığında çalışmazsa kullanıcı iade vs edecek ya. Ondan bahsediyor. Garanti bozmayacağı için Samsung 980 pro ya da 990 pro almayı düşünüyorum. Sabah aradığımda müşteri hizmetleri daha farklı konuşmuştu. Bu seferki böyle dedi. Yani ya aldığımda çalışacak ya da çalışmayacak iade etmem gerekecek

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Hp desteği tekrar aradım. Adamın dediği şu. Her modelde anakartta farklılık olabiliyor. Hp bu modelde 1 tb ssd öneriyor. Fazlasını taktığınızda bu çalışadabilir , çalışmayadabilir. Bunun çalışacağını garanti etmiyor. O yüzden 1 tb öneriyor. Fazlası da takılsa garanti bozulmuyor. Sadece ssd den kaynaklı bilgisayara zarar gelirse bozuluyor ( zaten çok düşük ihtimal) . Yani muhtemelen çalışır ama çalışmayınca hp sorumluluk almıyor. Ssd alındığında çalışmazsa kullanıcı iade vs edecek ya. Ondan bahsediyor. Garanti bozmayacağı için Samsung 980 pro ya da 990 pro almayı düşünüyorum. Sabah aradığımda müşteri hizmetleri daha farklı konuşmuştu. Bu seferki böyle dedi. Yani ya aldığımda çalışacak ya da çalışmayacak iade etmem gerekecek
intel ve amd dışında anakart farkı olduğunu zannetmiyorum. Ek olarak standart slotlar. Yani hpye özel bir şey değil nvme.

YazılımKafa

80+ Silver
intel ve amd dışında anakart farkı olduğunu zannetmiyorum. Ek olarak standart slotlar. Yani hpye özel bir şey değil nvme.
Garanti bozmaz dediği için sıkıntı yok. En fazla ssd yi iade etmek gerekir. Uygun bir zamanda ssd almayı düşünüyorum

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yiğit Arık
Knk hp destek nasıl yanlış bilgi versin? Bende çok şaşırdım. Ama adam dediki 1 tb üstü ssd takınca gidipte anakartta voltaj arızası olur, bu olur şu olur . O zaman garanti maranti unut. Bu modelde 1 tb destekliyor dedi
Bana satış stratejisi gibi geliyor.

YazılımKafa

80+ Silver
Bana satış stratejisi gibi geliyor.
Konuyu güncelledim. Tekrar aradım. Bu sefer yetkili kişi garantiyi bozmaz artırabilirsin. Ama hp bu üründe önerilen olarak 1 tb belirtmiş. 1 tb üstünde alırsan ssd çalışmayabilir. Bu durumda hp sorumluluk almıyor , ssd yi iade etmekle vs kendin uğraşırsın dedi kısaca

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Çok saçma. Depolamanın sınırı mı olurmuş. Sanki Windows 95 kullanıyoruz da belli boyutun üstünü desteklemeyecek öyle mi?
Tamamen uydurma. SSD'nin harcadığı 3-5 W en fazla. Bunun da öyle kısa devreye falan neden olacağı yok. Kaldı ki sistem tüm Watt değeri kadar güç tüketse bile bilgisayar bir yerden gücü azaltır bu da performans kaybı yaşatır bir miktar.

Demiyorlar ki biz yaptığımız ürüne güvenemiyoruz, elinizde patlayabilir, ürünümüzün arkasında değiliz diye. Böyle bahane mi olur? Demek ki laptop yapmayı beceremediler. Yapma o zaman kardeşim. Beceremiyorsan yapma, kullanıcıyı da mağdur etme.

YazılımKafa

80+ Silver
Konuyu güncelledim. Hp destek 1 tb destekliyor dedi. 2 tb ssd aldım taktım, cidden çalışmadı. Alacaklar buna dikkat etsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,330
Üyeler
165,002
Son üye
TypeRr
Top Bottom