Youtube Video çekme programı Önerisi

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Reaksiyon skoru
6,222
Gameplay videoları çekmek istiyorum obs dışında program önerir misiniz?
1080p obs de video kaydı aldığım zaman fps 130-140 civarından 80 civarına düşüyor. Ekranım 120 hz olduğu için oyun deneyimimi bozuyor.

Sadece yüzeysel olarak kullanıyorum. Çok detaylı kullanımını bilmiyorum ama Camtasia Studio 9'u öneririm. Gayet kaliteli bir program ve kaliteli ekran çekimi yapıyor. Bayağı özelliği olan bir video düzenleme ve ekran videosu çekme programı. Deneyebilirsiniz.

/TECHNOPAT ALINTIDIR!/

Ekran kartın NVIDIA ise - NVIDIA Shadowplay
Ekran kartın AMD ise - AMD Relive

Nvidia'nın kendi programı var, onu kullanıyorum ben gayet güzel.

OBS Varken diğerlerini düşünme bile bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1080p obs de video kaydı aldığım zaman fps 130-140 civarından 80 civarına düşüyor. Ekranım 120 hz olduğu için oyun deneyimimi bozuyor.
OBS Dışı dediğini görmedim linç gelmesin !!!!!!!!

Bandicam

crackliyebilirsin. çok basit
crack ? forumda cracke destek yok ayrıca kul hakkı yemiyoruz biz. emek hırsızlarına destek vermem ben. bu gerek 3 tl lik bir şey,gerek 600 liralık bir şey olsun. umarım bu zihniyetten çıkarsınız

yok yok. O anında yeniden oynatma. Direkt kaydet tuşuna basarsanız video kayıt eder.
Denerim hocam teşekkürler

Nvidia'nın kendi programı var, onu kullanıyorum ben gayet güzel.
Deneyeceğim hocam

Sorun yok hocam görmemiş olabilirsiniz ama fazla fps kaybına yol açıyor ve önüne geçemiyorum

Bandicam kalitesiz geliyor bana.
crack ? forumda cracke destek yok ayrıca kul hakkı yemiyoruz biz. emek hırsızlarına destek vermem ben. bu gerek 3 TL lik bir şey,gerek 600 liralık bir şey olsun. umarım bu zihniyetten çıkarsınız
crack kullanabilirim bunda bir sorun görmüyorum. Crack kullanabilir demesinde sorun yok ama link vb atarsa bir sorun.

Denerim hocam teşekkürler

Deneyeceğim hocam

Sorun yok hocam görmemiş olabilirsiniz ama fazla fps kaybına yol açıyor ve önüne geçemiyorum

Bandicam kalitesiz geliyor bana.

crack kullanabilirim bunda bir sorun görmüyorum. Crack kullanabilir demesinde sorun yok ama link vb atarsa bir sorun.
hocam crack kul hakkına giriyor ama siz bilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,362
Üyeler
188,747
Son üye
ravenjack
Geri