Neler Yeni

Video edit programı tavsiyesi

Altındaki

lere Bakıp Al Bence Hangisi Var Hangisi Yok Yazıyor Bunu Bir İş Olarak Mı Yapacaksanız Ek Gelirmi Hobimi
?
ek gelir ve hobi gibi başlamayı düşünüyorum olayı kavrayıp acemiliğimi attıkça profesyonelleşebilirim

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
After Effects le başladım, ilk başlarda cidden acı çekersin ama alışınca çok fazla kaynak var. Paketler olsun, hazır presetler falan çok rahat edersin. Kendin uğraşsan 40 dakikanı falan alacak bir animasyonu falan çok kolay şekilde indirip kullanabiliyorsun. Premiere de aynı şekilde.
evet hocam aslında almışken iyisini kullanışlısını ve geniş içeriğe sahip olanını almak en mantıklısı
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman Gözü Kapalı Al

Zaten Müşterilerinden Gelen Parayla Katlarsın Onu
ilk baş kendi iş yerimizin felan da editini yapabilirim reklam gibi ayrıca oyun videoları editlerim neyin nerden nasıl yapıldığını iyice öğrenir daha sonrasında işi büyütürüm umarım
çünkü bu konularda bilgim yok bir yerden başlamak lazım elimdeki pc iyi bir de bu işleri öğrenirsem miss gibi olur

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
evet hocam aslında almışken iyisini kullanışlısını ve geniş içeriğe sahip olanını almak en mantıklısı

ilk baş kendi iş yerimizin felan da editini yapabilirim reklam gibi ayrıca oyun videoları editlerim neyin nerden nasıl yapıldığını iyice öğrenir daha sonrasında işi büyütürüm umarım
çünkü bu konularda bilgim yok bir yerden başlamak lazım elimdeki pc iyi bir de bu işleri öğrenirsem miss gibi olur
o pc'ile çok güzel şeyler yapılır
youtuber'ların işlerini yap videolarını editle
sonra insanların dükkanın işlerini yapıp büyütürsün
ilk başta ücretsiz bir şekilde yap kendini geliştir sonra ek gelir işlere başlarsın iyi günler

o pc'ile çok güzel şeyler yapılır
youtuber'ların işlerini yap videolarını editle
sonra insanların dükkanın işlerini yapıp büyütürsün
ilk başta ücretsiz bir şekilde yap kendini geliştir sonra ek gelir işlere başlarsın iyi günler
aynen öyle hocam doğru söylüyorsunuz çok teşekkür ederim iyi günler iyi forumlar ☺️

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
tamamdır hocam movavi benim de hoşuma gitmişti
video kayıt programı tavsiyeniz var mı peki hocam
Eğer oyun oynuyorsanız ve oyunum kayıttayken kasıyor diyorsanız, ekran kartınız AMD ise Radeon Live, NVIDIA ise NVIDIA Shadowplay'den kayıt alın. FPS etkilemiyor fakat FPS düşüşü benim için sorun etmiyor biraz daha kaliteli olsun derseniz OBS Studio / Streamlabs OBS kullanabilirsiniz.

Eğer oyun oynuyorsanız ve oyunum kayıttayken kasıyor diyorsanız, ekran kartınız AMD ise Radeon Live, NVIDIA ise NVIDIA Shadowplay'den kayıt alın. FPS etkilemiyor fakat FPS düşüşü benim için sorun etmiyor biraz daha kaliteli olsun derseniz OBS Studio / Streamlabs OBS kullanabilirsiniz.
radeon live ve nvidia shdowplay gayet güzel aslında
obs yi denemiştim ama bende dib ses yapıyor bir türlü çözememiştim
bilgi için sağolun

Top Bottom