Honigfluss
80+ Bronze
Renkler leş gibi soluk ve displayport 1.4 değil 1.2 destekliyor. Pazartesi arayıp soracam ilgilenmezlerse iade.Ne gibi sorunlar var
Renkler leş gibi soluk ve displayport 1.4 değil 1.2 destekliyor. Pazartesi arayıp soracam ilgilenmezlerse iade.Ne gibi sorunlar var
ya bas git viewsonic panel renk ve kalitesi iletanındıRenkler leş gibi soluk ve displayport 1.4 değil 1.2 destekliyor. Pazartesi arayıp soracam ilgilenmezlerse iade.
Ben kullanıyorum memnunum hiç bi sorunu yokBu monitörü bu gün sipariş vereceğim sorun varmı kullanan arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
Teşekkürler çok araştırdım en son buna karar verdimBen kullanıyorum memnunum hiç bi sorunu yok
Bu fiyat aralığı en iyisi bu hocam daha iyi 2k bulmak zorTeşekkürler çok araştırdım en son buna karar verdim
Yarın vatan bilgisayara gideceğim ölü piksel varmı ona bakıp alacağımBu fiyat aralığı en iyisi bu hocam daha iyi 2k bulmak zor
hocam hangi ekranı kullanıyorsunuz suan merak ettim açıkcasıEn kötü 2K olabilir. Satın almıştım. Monitör yamuk. Yamukluk bana özel diyelim. Monitörün paneli berbat ötesi. Hem ghosting var hemde renk dogrulu ve kontrast berbat. İade edip G27Q aldım. G27Q gelince ne kadar kötü oldugunu daha da anladığım bir model. Ki ondan önce 24g2u vardı 1080p o bile 2780-2k dan net bir şekilde daha iyi. Hem renk hem kontrast hem de ghosting olarak. Hayatıma 1 kere viewsonic girdi muhtemelen testler ile kanıtlanmış bir modeli olmadıkça da bir daha rastgele bir ürünlerini almam. En ucuzu oydu zamannda diye almsıtım
Gigabyte G27Q kullanıyorum suanda. Bu 2780-2k dan geçtim. Ondan önce de AOC 24G2U kullanıyordumhocam hangi ekranı kullanıyorsunuz suan merak ettim açıkcası