viewsonic XG2405 alınır mı?

merikeynn

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
4000
merhabalar uzun bi araştırmadan sonra viewsonic xg2405 almayı düşünüyorum genelde fps oyunları oynayan biriyim hem fiyat bakımından hem de özellik bakımından hoşuma gitti sizin önereceğiniz monitörler varsa onları da değerlendirmek isterim bütçe max 4k link altta
monitör

Ekler

• Screenshot_161.png
    Screenshot_161.png
    221.2 KB · Hit: 72
merhabalar uzun bi araştırmadan sonra viewsonic xg2405 almayı düşünüyorum genelde fps oyunları oynayan biriyim hem fiyat bakımından hem de özellik bakımından hoşuma gitti sizin önereceğiniz monitörler varsa onları da değerlendirmek isterim bütçe max 4k link altta
monitör
2 senedir kullanıyorum kesinlikle alınır.
Post automatically merged:

monitör
144hz
1ms
24 inç
ips
Pivot monitör ekran yukarı aşağı sağa sola , sabit olduğu yerde yukarı ve aşağı açı alabiliyor ve tamamen dik olabiliyor
Kendi hoparlörü var aşırı derecede iyi olduğunu söyleyemem ama kulaklık kullanan biriysen ve arada bi hoparlör kullanmak istersen yeterli.

Yanlış hatırlamıyorsam farklı konularda XG2405 modelinin sorunlu olduğunu XG2405-2 modelinin daha sorunsuz olduğunu belirtmişlerdi. Eğer bütçenizi arttırabilirseniz : Dell G2422HS kesinlikle almanız gereken cihaz bu, onun dışında Lenovo G24-20 - LG 24GN600-B stok durumuna göre de bu cihazı değerlendirebilirsiniz.

Ben alalı 10 gün oldu sanırım memnunum 1 ms modunda parlaklık düşüyor onu bil, dp kablosu çıkmıyor kutudan, pivot güzel eksi bir şey görmedim ben

Ben alalı 10 gün oldu sanırım memnunum 1 ms modunda parlaklık düşüyor onu bil, dp kablosu çıkmıyor kutudan, pivot güzel eksi bir şey görmedim ben
1ms modunda ne kadar düşüyor görsel ekleme imkanınız var mı acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,167
Üyeler
191,037
Son üye
sametkarahan
Geri