Viewsonic xg2405

Sezgin

80+
Reaksiyon skoru
148
Viewsonic xg2405 nasıldır kullanan var mı varsa deneyimlerini söyleyebilir misiniz

Kullanmıyorum ama çok iyi bir monitör.

kankacım almayı düşünüyorum monitörün birkaç problemi var şöyle başlayayım gerçek 1ms monitör tam olarak ilk geldiğinde 4ms olarak çalışıyor ama 1ms'ye çekersen ayarı renkler kararıyor yani baya sönük kalıyor parlaklığı azalıyor onun dışında gündüz bir şey oynarken karanlık yerdeki nesneleri görmen zor perdeyi kapatman gerekiyor onun dışında çok çok iyi bi monitör ips panel gerçek 1ms 144hz ve pivot özelliği var gayet iyi bi monitör bu saydığım problem önemli bile değil fiyatına göre. ama içinden dp kablosu çıkmıyor haberin olsun ekstra alman gerekiyor hdmi ile maks 120hz alıyorsun diye biliyorum

kankacım almayı düşünüyorum monitörün birkaç problemi var şöyle başlayayım gerçek 1ms monitör tam olarak ilk geldiğinde 4ms olarak çalışıyor ama 1ms'ye çekersen ayarı renkler kararıyor yani baya sönük kalıyor parlaklığı azalıyor onun dışında gündüz bir şey oynarken karanlık yerdeki nesneleri görmen zor perdeyi kapatman gerekiyor onun dışında çok çok iyi bi monitör ips panel gerçek 1ms 144hz ve pivot özelliği var gayet iyi bi monitör bu saydığım problem önemli bile değil fiyatına göre. ama içinden dp kablosu çıkmıyor haberin olsun ekstra alman gerekiyor hdmi ile maks 120hz alıyorsun diye biliyorum
Bu saydıkların eksiklik sayılmaz hocam.
Bu bütçeki bütün IPS monitörler 4 ms gtg 1 ms MPRT.
1 ms açmak için kodunu açman lazım ama parlaklık azalır.
Bütün monitörlerde böyle bu bütçede IPS olanlardan.
Diğerinise güneş ışığı denen bir şey, ekrana yansıması gayet normal.
Bir zahmet perdeyi kapatıp oynayın oyunu :D

Anladım peki aoc 24g2u mu yoksa viewsonic xg2405 mi bir de viewsonic xg2405 1ms yaptığımızda çok fazla mı kararma oluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu saydıkların eksiklik sayılmaz hocam.
Bu bütçeki bütün IPS monitörler 4 ms gtg 1 ms MPRT.
1 ms açmak için kodunu açman lazım ama parlaklık azalır.
Bütün monitörlerde böyle bu bütçede IPS olanlardan.
Diğerinise güneş ışığı denen bir şey, ekrana yansıması gayet normal.
Bir zahmet perdeyi kapatıp oynayın oyunu :D
Hocam monitörü 1ms yaptığımızda çok kararma oluyor mu perde kapalı olacaktır zaten

Anladım peki aoc 24g2u mu yoksa viewsonic xg2405 mi bir de viewsonic xg2405 1ms yaptığımızda çok fazla mı kararma oluyor

Hocam monitörü 1ms yaptığımızda çok kararma oluyor mu perde kapalı olacaktır zaten
yok kanka gerçek 1ms olduğu için o yüzden. insan gözü 10ms altını hiçbir şekilde algılayamaz kafanı yorma 1ms olmasına gerek bile yok ama kararıyor maalesef ki baya araştırdım forumlarda öyle yazıyor. AOC 24g2u al hem daha şık tasarımı var hem de dp kablosu çıkıyor

Aoc 24g2u link verir misin?

Aoc 24g2u link verir misin?

yok kanka gerçek 1ms olduğu için o yüzden. insan gözü 10ms altını hiçbir şekilde algılayamaz kafanı yorma 1ms olmasına gerek bile yok ama kararıyor maalesef ki baya araştırdım forumlarda öyle yazıyor. AOC 24g2u al hem daha şık tasarımı var hem de dp kablosu çıkıyor
Anladım aoc 24g2u daha mı iyi diyorsunuz çünkü ikisininde tasarımı hoşuma gitti viewsonic biraz daha hoşuma gitti sanki

Hocam birde şey soracağım şimdi aoc 24g2u aldım diyelim 1ms yapacağım onda da kararma olacak mı olacaksa viewsonic ile aynı kararma mı oluyor yani aynı seviyede mi kararma oluyor

Son düzenleme:

Anladım aoc 24g2u daha mı iyi diyorsunuz çünkü ikisininde tasarımı hoşuma gitti viewsonic biraz daha hoşuma gitti sanki

Hocam birde şey soracağım şimdi aoc 24g2u aldım diyelim 1ms yapacağım onda da kararma olacak mı olacaksa viewsonic ile aynı kararma mı oluyor yani aynı seviyede mi kararma oluyor
Evet, onda da olacak.
Dediğim gibi hepsinde oluyor, o yüzden ben açmıyorum.
Zaten 1 ms ile 4 ms farkını anlaman imkansız gibi.

Display Port kablosu seni şaşırtmasın.
Içinden çıkan kalitesiz olur diye düşünüyorum yano her türlü alacaksın kablo.
XG2405 öneririm

Display Port kablosu seni şaşırtmasın.
Içinden çıkan kalitesiz olur diye düşünüyorum yano her türlü alacaksın kablo.
XG2405 öneririm
Tamamdır o zaman viewsonic alıyorum

Evet, onda da olacak.
Dediğim gibi hepsinde oluyor, o yüzden ben açmıyorum.
Zaten 1 ms ile 4 ms farkını anlaman imkansız gibi.
Teşekkürler yanıtınız için viewsonic alacağım

Geri