İngilizceden anlamıyorum.İnternete ''How to install Windows 95 on VirtualBox'' şeklinde aratırsanız detaylı kurulum videoları bulursunuz.
Hayır başlat tuşuna basıyorum ondan sonra CD ROM'a yükle seçeneğine tıklıyorum sonra bu ekran geliyor.ben win 3.1 kurmuştum zamanında
neyse windows kurduktan sonra mı geldi burası
Anlamanıza gerek yok, zaten öyle de fazla bir ingilizce istemiyor, sadece yaptığı adımları yapsanız yeterli.İngilizceden anlamıyorum.
İnternetten bakmıştım adam ISO dosyasını falan halletmeden tak diye giriyordu hiç bir şey anlamadım.Anlamanıza gerek yok, zaten öyle de fazla bir ingilizce istemiyor, sadece yaptığı adımları yapsanız yeterli.
İnternetten bakmıştım adam ISO dosyasını falan halletmeden tak diye giriyordu hiç bir şey anlamadım.
Allahım sabır ver. Oluşturduğun profili silip bu videodaki adımlara göre yap.Yav tamam da bu videoda benim aldığım hatayı almıyor ki.
Ama benim ISO dosyam farklı anlamıyor musun adam da böyle bir şey çıkmıyor ki. Adamın yaptığı tüm adımları yaptım.Allahım sabır ver. Oluşturduğun profili silip bu videodaki adımlara göre yap.
Bence 2 yi seç bana 2 gibi geliyorAma benim ISO dosyam farklı anlamıyor musun adam da böyle bir şey çıkmıyor ki. Adamın yaptığı tüm adımları yaptım.
Alıntıyı görüntüle
Hocam help yazın bakalım ne yardimi edecek