Virüs Bulaştı Yardım

KORKMANA GEREK YOK
Bildiğim kadarıyla o bir virüs değil taratıcı, bu açık kaynak kodlu bir tarayıcı, aynı zamanda bu tarayıcı Chrome’un da alt yapısını oluşturuyor.
Kurulum tarihine bakılırsa Nisan 2020 gözüküyor ve normalde kaldırılabilmesi gerekir, Chromium kılığına girip veri çalan bir virüs var, internetten bakabilirsin. Büyük ihtimalle o virüs bulaşmış.

Kurulum tarihine bakılırsa Nisan 2020 gözüküyor ve normalde kaldırılabilmesi gerekir, Chromium kılığına girip veri çalan bir virüs var, internetten bakabilirsin. Büyük ihtimalle o virüs bulaşmış.
Kurulum tarihinin 2020 olması 2020 de kurulduğu anlamına gelmez.
Uygulama güncellendiği zaman o tarih de güncellenir.

Virüsü videodaki uygulama sayesinde hallettim ya silindi komple

hiç uğraşmadan format atmalısın yoksa tam anlamıyla bilgisayarından çıkmayacaktır

Chromium genellikle Linux dağıtımlarında kullanılan açık kaynak kodlu bir tarayıcı arkadaşlar. Konu kirliliği olmaması için lütfen önce araştırın.

Büyük bir ihtimal internetten bazı linklere tıklanarak bulaşan bir spam trojan temizleme programını veya adware cleaner programı ile tarama yapabilirsin.

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar böyel chromium diye virüs bulaştı siliyorum silinmiyor.Ne yapmam lazım?
Bende de vardı bu 4,5 ay oldu neredeyse tam hatırlamıyorum ama CCleaner indir sırasıyla Custom Clean > Analyze > Run Cleaner // Registry > Scan for Issues > Fix Selected Issues > All Fix Issues - 2 farklı yerden temizlemeyi dene istersen.

Chrominium virüs değildir arkadaşlar, Google'ın Linux için yapmış olduğu bir tarayıcı. Ama yinede güvenmiyorsan araştırabilirsin.

windowns + r tuslarıyla calıstırı ac temp yaz enter e bas ordaki tüm dosyaları sil biraz güvenliğini sağlar ve bu süreçte gmail outlook vb. lere girme e postalara tıklama krypto virus var bnm pc min anası ağladı olabilir word excel gibi calışmaların varsa açma skn pcye kurtarmak için flashbellek falan atma Allah Yardımcın olsun :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ark
windowns + r tuslarıyla calıstırı ac temp yaz enter e bas ordaki tüm dosyaları sil biraz güvenliğini sağlar ve bu süreçte gmail outlook vb. lere girme e postalara tıklama krypto virus var bnm pc min anası ağladı olabilir word excel gibi calışmaların varsa açma skn pcye kurtarmak için flashbellek falan atma Allah Yardımcın olsun :(
Arkadaslar ben kesin demiyorum bu arada olabilir...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,495
Üyeler
183,438
Son üye
WolfRa
Geri