Sovereignty
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 703
Bendede böyle bir şey olmultu malware ile taratıp siliyordum ama silinmiyordu formatladım düzeldi.
Peki bu süre zarfında fps sorunu pc de yavaşlama gibi sorunlar ile karşılaştınız mıBendede böyle bir şey olmultu malware ile taratıp siliyordum ama silinmiyordu formatladım düzeldi.
FPS ile SSD'nin alakası yoktur. Uzantıları kaldırıp yeniden deneyin.Sorunların hepsinde chromu gösteriyor eklediğim uzantı vs den dolayı sanırım çünkü bir kaç gündür disk sorunu yaşıyorum ve 150 fps almam gerek oyunlardan 30 fps almaya başladım sorunu hala çözemedim tek çare ssd diyorlar doğru mu bilginiz var mı
Evet biliyorum ama disk kullanımım neredeyse %100 e çıkıyor ve bende ilk mantıksız buldum ama formlarda aynı sorunu yaşayanlar tek çarenin ssd oldugunu söyledilerFPS ile SSD'nin alakası yoktur. Uzantıları kaldırıp yeniden deneyin.
Evet normalda 1 doaya açmam 5 saniyeydi virüs olunca 15 saniyede zor açılıyodu kanser edici bir olaydı.Peki bu süre zarfında fps sorunu pc de yavaşlama gibi sorunlar ile karşılaştınız mı
Evet, Windows 10 HDD'leri bitirmeye yönelik bir OS.Evet biliyorum ama disk kullanımım neredeyse %100 e çıkıyor ve bende ilk mantıksız buldum ama formlarda aynı sorunu yaşayanlar tek çarenin ssd oldugunu söylediler
Hernagi bir uygulama veya işlem sırasında disk kullanımının artışı ciddi oranda yavaşlatıyor işlemlerin gerçekleşmesiniEvet biliyorum ama disk kullanımım neredeyse %100 e çıkıyor ve bende ilk mantıksız buldum ama formlarda aynı sorunu yaşayanlar tek çarenin ssd oldugunu söylediler
Sanırım öyle, yazılımsal bir sorunEvet, Windows 10 HDD'leri bitirmeye yönelik bir OS.
Kaspersky harici yok diye biliyorumBence onunla alakası yok. Sistem erşimine sahip bir program kurmadığınıza emin misiniz?
Win 7 geçtim tekrar win 10'a formatladım vs bir çok çözüm yolu denedim ama hala disk sorunum var fotoğrafda gördüğünüz üzereW10 için SSD normalde de lazım ama bu sorunun nedeni HDD değil.