Virüs'ün amacı nedir ?

:D bi ara benim başıma da bi virüs gelmişti slanderman di dosyanın adı sürekli kendini kopyalıyordu aşırı korkmuştum böyle gülücüklü metin belgeleri falan beni silemezsin değişik değişik şeyler yazmıştı ing olarak. ethernet kablosunu çektim kopyalaması durdu sonra tek tek sildim düzeldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kredi kartım yok :cool:
Hocam sizin virüs biraz daha basitti herhalde benimkisi biosumu kilitlemekle tehdit etti beni.

ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK amacı vardır
mesela bilgisyarınadaki dosyaları bozup kendi bilgisayarına aktarıp fidye istiyebilir
veya musallat.exe gibi bilgisyarını yavaşlatabilir
veya mining yapabilir
veya ...
eski pc me o musallat geldiydi hatırlıyorum ama silebilmiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sizin virüs biraz daha basitti herhalde benimkisi biosumu kilitlemekle tehdit etti beni.
aboo

Hocam virüs zaten yazılımdır😁. Bizzat yapmaya çalıştığım şeydir kendisi.

Hayır, ransomware denilen şey ''virüs'' değildir. Bazı kesimlerce ''virüs'' olarak adlandırılsa da özünde fidye yazılımıdır. Özellikle bu konu da şirketlerin önlem alması gerekir.

Veri.

Hayır, ransomware denilen şey ''virüs'' değildir. Bazı kesimlerce ''virüs'' olarak adlandırılsa da özünde fidye yazılımıdır. Özellikle bu konu da şirketlerin önlem alması gerekir.
Hocam benim gibi laptopu 200 dolar etmeyen adamdan 1000 dolar isterlerse aynen şunu derim: NAPİM😁

Öyle Virüsler zararlıdır falan diyenleri ciddiye almayın. Virüslerin size hiç bir zararı olmaz. Ve kim ne yapsın sizin kullanıcı adınızla, şifrenizle? Bi rahat bırakın şu virüsleri.

Öyle Virüsler zararlıdır falan diyenleri ciddiye almayın. Virüslerin size hiç bir zararı olmaz. Ve kim ne yapsın sizin kullanıcı adınızla, şifrenizle? Bi rahat bırakın şu virüsleri.
xd

Geri